Ειδήσεις

Οι δημιουργοί του Apex Legends λατρεύουν την ιδέα μεταφοράς του τίτλου στο Switch!

Οι δημιουργοί του Apex Legends λατρεύουν την ιδέα μεταφοράς του τίτλου στο Switch!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το πιο καυτό παιχνίδι αυτό το διάστημα- το Apex Legends από την Respawn Entertainment και την Electronic Arts – δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο στο Nintendo Switch. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να πάρετε κάποιον battle royale τίτλο στην πλατφόρμα της Nintendo, το Fortnite εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.

Μιλώντας στο Eurogamer , η Respawn Entertainment αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ να φέρει το παιχνίδι στην υβριδική κονσόλα, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν έχει τίποτα να ανακοινώσει. Τώρα, αυτό – για μένα, τουλάχιστον – φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλο teaser.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε ποτέ ένα port για το Nintendo Switch. Ενώ η Respawn θα ήθελε να φέρει το παιχνίδι στην πλατφόρμα, υπάρχει ένα σορρό άλλα ζητήματα που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως τροχοπέδι, όπως οι τεχνικοί περιορισμοί.

Εκτός από την επιθυμία να φέρει το παιχνίδι στο Nintendo Switch, η Respawn εξέφρασε επίσης το ενδιαφέρον της να φέρει το παιχνίδι σε mobile πλατφόρμες.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση