Ειδήσεις 2

O Tatsumi Kimishima μιλά για το 2ο κρίσιμο έτος του Nintendo Switch

O Tatsumi Kimishima μιλά για το 2ο κρίσιμο έτος του Nintendo Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο πρόεδρος της Nintendo, Tatsumi Kimishima, μίλησε για το “σημαντικό” δεύτερο έτος που έχει μπροστά του τώρα το Nintendo Switch, καθώς η καινοτομία γύρω από τη φορητότητα μειώνεται, μπαίνοντας έτσι όλη η κονσόλα σε δοκιμασία.

Στην αγορά των βιντεοπαιχνιδιών, το δεύτερο έτος είναι πολύ σημαντικό. Το δεύτερο έτος είναι όταν
η καινοτομία έχει μειωθεί και το υλικό είναι γνωστό και δεδομένο. Κατά τη διάρκεια αυτής της οικονομικής χρήσης, θα επωφεληθούμε από τις βάσεις που θέσαμε τον πρώτο χρόνο για την περαιτέρω επέκταση της εγκατεστημένης βάσης κατόχων του Switch.
Για να επεκταθεί ωστόσο η εγκατεστημένη βάση του Nintendo Switch, υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Ο πρώτος είναι ο στόχος μας να κρατήσουμε τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει ή σκοπεύουν να αγοράσουν το Nintendo Switch.
Είναι σημαντικό να παραδώσουμε νέους τίτλους στα βασικά franchises μας σε όλους τους οπαδούς της Nintendo που αγόρασαν το Nintendo Switch κατά το πρώτο έτος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ανακοινώσαμε σε μια παρουσίαση (Nintendo Direct τον Μάρτιο) ότι θα κυκλοφορήσει το Super Smash Bros το 2018. Ακούσαμε τους ανθρώπους να ζητούν τον τίτλο στο Nintendo Switch, οπότε η ανακοίνωση του τον Μάρτιο μας έδωσε άλλη μια ώθηση στις πωλήσεις

2 Comments

  • Σωστή η τοποθέτηση του αν και ακόμη υπάρχει ένα τεράστιο pool εκτός των Nintendo fans που θέλουν 2η κονσόλα με διαφορετικό αποτύπωμα από τις άλλες πλατφόρμες.
    Όμως σίγουρα προτεραιότητα είναι το ποιοτικό lineup και επιτέλους σωστό online και vc.

  • Παμε λιγο και ενα καινουργιο, dk, toad, mansion να μας φτιαξεις την ημερα.. σκαει και ενα wario και γεια σας…

Αφήστε μια απάντηση