Ειδήσεις

Ο Sakurai δηλώνει ότι είναι “ημι-συνταξιούχος”

Ο Sakurai δηλώνει ότι είναι “ημι-συνταξιούχος”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο director του Super Smash Bros., Masahiro Sakurai, μίλησε πρόσφατα στο Denfaminicogamer σε μια συνέντευξη και ανέφερε ότι είναι “ημι-συνταξιούχος”.

Ο Sakurai συμμετείχε στη συνέντευξη κυρίως για να μιλήσει για το πρόσφατο κανάλι του στο YouTube. Ωστόσο, αφιέρωσε επίσης λίγα λεπτά για να στοχαστεί το παρελθόν και το μέλλον του.

Ο Sakurai τόνισε πως από την εποχή του Super Smash Bros. για Wii U / 3DS εως και του Super Smash Bros. Ultimate με τα DLC, δούλευε στη σειρά για περίπου εννέα χρόνια. Ένιωθε ότι αν συνέχιζε να φτιάχνει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο, η ζωή του θα τελείωνε σε χρόνο μηδέν. Ο Sakurai πρόσθεσε ότι το κανάλι του στο YouTube προέκυψε όταν είχε ακόμα το χρόνο να δουλέψει πραγματικά σε αυτό και να δημιουργήσει περιεχόμενο εκεί.

Επίσης, στη συνέντευξη, ο Sakurai αναγνώρισε ότι έχει μια πολύ σημαντική δουλειά – για την οποία είναι πολύ ευγνώμων – καθώς είναι ουσιαστικά το αφεντικό του Smash Bros. Έχει καταφέρει να δουλέψει πάνω σε ένα είδος παιχνιδιού που μπορεί να απολαύσει ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων για όλες τις ηλικίες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά του έχουν εμπιστευτεί χαρακτήρες και περιεχόμενο από όλη τη βιομηχανία.

Ο Sakurai έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τη συνταξιοδότησή του. Πιο πρόσφατα, τον Αύγουστο του 2021, ανέφερε πως δεν πιστεύει ότι μπορεί να επιλέξει πότε θα αποσυρθεί. Είπε επίσης: “Νομίζω ότι πρέπει να δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ“.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση