Ειδήσεις

Ο δημιουργός του Waluigi αποκαλύπτει τα σχέδια της ‘Bad Peach’ που απορρίφθηκαν

Ο δημιουργός του Waluigi αποκαλύπτει τα σχέδια της ‘Bad Peach’ που απορρίφθηκαν
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η “Wapeach” είναι αληθινή. Ή τουλάχιστον ήταν κάποτε, σύμφωνα με τον δημιουργό του Waluigi, Fumihide Aoki, ο οποίος την Παρασκευή αποκάλυψε την πρώτη ημιεπίσημη εικόνα της Wapeach, μιας κακής εκδοχής της πριγκίπισσας Peach που σχεδιάστηκε για το Mario Power Tennis του 2004.

Ο Aoki ταρακούνησε το fandom του Waluigi δημοσιεύοντας τα πρώτα σκίτσα του Wapeach – γνωστού και ως Warupeachi – στο λογαριασμό του στο Instagram. Γρήγορα ακολούθησε αυτές τις εικόνες με αυτό που φαίνεται να είναι το 3D μοντέλο της κακιάς πριγκίπισσας Peach που δημιουργήθηκε για το παιχνίδι Mario Tennis του GameCube.

Το σκίτσο του Aoki, που δημοσιεύτηκε μόνο με το hashtag #characterdesign, δείχνει μια γυναίκα που μοιάζει με την Princess Peach και φοράει ένα στέμμα και κάτι που φαίνεται να είναι ένα δερμάτινο ή λατέξ φόρεμα. Φοράει ένα περιβραχιόνιο με καρφιά, από αυτά που φορούν ο Bowser και ο Bowser Jr. (και η Bowsette), και κρατάει μια ρακέτα τένις. Σε ένα σκίτσο κρατάει ένα τσεκούρι! Οι λέξεις Purichi (プリチ) και Warupeachi (ワルピーチ) χρησιμοποιούνται για να χαρακτηρίσουν το σκίτσο.

Το τρισδιάστατο μοντέλο της Wapeach δείχνει ότι η στολή της ήταν μοβ, παρόμοια με τα χρώματα του Wario και του Waluigi.

Στα σχόλια στο Instagram, ο Aoki δήλωσε ότι η Wapeach/Warupeachi σχεδιάστηκε μόνο κατ’ όνομα κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του Mario Tennis για το Nintendo 64. Το σχέδιό της σχεδιάστηκε αργότερα κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του Mario Power Tennis, το οποίο δημιουργήθηκε από τη Nintendo και την Camelot.

Ο πρόεδρος της Camelot, Hiroyuki Takahashi, ασχολήθηκε με την ιδέα μιας κακής έκδοσης της Princess Peach και της Princess Daisy σε συνέντευξη που έδωσε το 2000 στο Nintendo Power, λέγοντας: “Ζητήσαμε από τη Nintendo να μας δώσει φιλενάδες για τον Wario και τον Luigi, αλλά ο κ. Miyamoto είπε ότι δεν ήθελε καν να δει τις φιλενάδες τους”.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση