Ειδήσεις

Nintendo Systems : η νέα κοινοπραξία Nintendo και DeNA !

Nintendo Systems : η νέα κοινοπραξία Nintendo και DeNA !
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo και η mobile focused εταιρεία DeNA εγκαινίασαν επίσημα τη νέα τους επιχείρηση, η οποία ονομάζεται Nintendo Systems. Με τη νέα αυτή επιχείρηση οι εταιρείες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να βελτιώσουν το ψηφιακό κομμάτι της δραστηριότητας της Nintendo και τελικά να επιτύχουν τον στόχο τους για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη λειτουργία νέων υπηρεσιών. Οι εταιρείες ανακοίνωσαν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους τον Νοέμβριο του 2022 και σήμερα η Nintendo Systems είναι πραγματικότητα, μαζί με μια νέα εταιρική ιστοσελίδα η οποία είναι στα ιαπωνικά.

“Η Nintendo Systems γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2023, με επικεφαλής μια ομάδα μηχανικών της Nintendo και της DeNA για τη δημιουργία ενός συστήματος που θα διευκολύνει την παροχή της ψυχαγωγίας της Nintendo στους πελάτες μας.

Εν μέσω των πολλών τεχνολογικών καινοτομιών στον κόσμο, εκτιμώντας το πνεύμα της πρωτοτυπίας και της ευελιξίας, τα μέλη με διαφορετικές δυνάμεις συμμετέχουν και εργάζονται πιστά για τη δημιουργία συστημάτων με στόχο την επίτευξη σπουδαίων αποτελεσμάτων που δεν μπορούν να επιτευχθούν από ένα άτομο μόνο.

Η τεχνολογία που περιβάλλει το Διαδίκτυο αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και η πολυπλοκότητά της αυξάνεται καθημερινά.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Nintendo Systems θα αξιοποιήσει τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της Nintendo και της DeNA που έχει καλλιεργηθεί μέσα από μια συνεργασία που διαρκεί πάνω από επτά χρόνια για να δημιουργήσει νέες καινοτομίες για τον κόσμο, με γνώμονα την πρωτοτυπία της Nintendo και τη γνώση της τεχνολογίας της DeNA.”.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση