Ειδήσεις

Νέο επίσημο σετ λούτρινων από το Mother 3

Νέο επίσημο σετ λούτρινων από το Mother 3
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η σειρά Earthbound ήταν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ένα παιχνίδι που είχε μόνο ένα entry έξω από την Ιαπωνία. Για κυριολεκτικά δεκαετίες, οι κάτοικοι της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής είχαν μείνει μόνο με την έκδοση του Earthbound για το SNES, αλλά τελικά πήραμε την έκδοση για το Famicom μέσω της Virtual Console του Wii U το 2022, όταν ο τίτλος μετονομάστηκε σε Earthbound Beginnings. Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να λάβει την ίδια μεταχείριση και το Mother 3.

Σχετικά με το Mother 3 πολλοί έχουν γνωρίσει τους χαρακτήρες και τα σκηνικά μέσα από τις αναφορές και τις συμμετοχές στη σειρά Smash Bros., οπότε αναμφίβολα υπάρχουν κάποιοι φανατικοί οπαδοί του Mother 3 εκτός Ιαπωνίας. Όσοι από εσάς ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, θα χαρείτε πολύ να μάθετε ότι ένα νέο σετ με λούτρινα από το Mother 3 είναι προ των πυλών.

Υπήρξαν διάφορες κυκλοφορίες με λούτρινα από τη σειρά Earthbound όλα αυτά τα χρόνια, και αυτή η σειρά πρόκειται να επεκταθεί με μια νέα τετράδα. Η σειρά, η οποία περιλαμβάνει τους Lucas, Claus, Kumatora και Duster, πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 25 Απριλίου 2024. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τις προπαραγγελίες ή να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε λούτρινο, μπορείτε να βρείτε την επίσημη σελίδα προορισμού εδώ.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση