Ειδήσεις

Miyamoto: Συμπόρευση θεματικών πάρκων της Nintendo και των βιντεοπαιχνιδιών της

Miyamoto: Συμπόρευση θεματικών πάρκων της Nintendo και των βιντεοπαιχνιδιών της
Braveheart1980
Βρείτε με σε

H Nintendo εδώ και καιρό αναζητά συνεχώς τρόπους να επεκταθεί. Τον Ιούνιο του 2017, η σχεδόν 130 ετών εταιρεία αποκάλυψε την επέκτασή της σε θεματικά πάρκα σε συνεργασία με τα Universal Studios. Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στην πιο πρόσφατη συνεδρίαση των μετόχων της εταιρείας, ο Miyamoto και ο πρώην πρόεδρος της Nintendo Tatsumi Kimishima συζήτησαν για τα ανωτέρω. Αναλυτικά:

Ερώτηση:

– Προβλέπεται μια συμπόρευση ανάμεσα στα υπό εξέλιξη πάρκα της Nintendo  στα Universal Studios Japan με τα προϊόντα που έχετε διαθέσει προς πώληση έως τώρα; Φοβούμαι ότι οι επισκέπτες θα μπορούσαν να είναι ικανοποιημένοι με αυτά τα πάρκα και μόνο και έτσι οι πωλήσεις των προϊόντων της Nintendo θα μπορούσαν να μειωθούν, οπότε είμαι περίεργος σε τι είδους προοπτική βασίσατε τις αποφάσεις σας.

Kimishima:

– Αυτό είναι μέρος της πρωτοβουλίας μας : θέλουμε να επεκτείνουμε τον πληθυσμό που έχει πρόσβαση στα IP της Nintendo  και να προσελκύουμε όλο και περισσότερους καταναλωτές στο ολοκληρωμένο λογισμικό παιχνιδιών (hardware και software).

Miyamoto:

– Το σχέδιό μας για την επιχειρηματική δραστηριότητα του θεματικού πάρκου είναι να αρχίσουμε να ανοίγουμε την περιοχή WORLD SUPER NINTENDO στα Universal Studios Japan πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στη συνέχεια να επεκταθούμε στα Universal Studios στο Hollywood και το Orlando. Προτείνοντας ιδέες όπως αυτή στον ευρύτερο τομέα της ψυχαγωγίας είναι μέρος αυτού που καθιστά τη Nintendo μοναδική και πιστεύω ότι η δημιουργία μιας νέας προοπτικής είναι εταιρική οδηγία για τη Nintendo. Νωρίτερα, τέθηκε το ερώτημα εάν σχεδιάζουμε  ένα είδος γιγαντιαίας κερδοσκοπικής κίνησης, ωστόσο προτιμούμε να αυξήσουμε τα κέρδη ως αποτέλεσμα της συνεχούς πρόκλησης του εαυτού μας ώστε να παράγει νέα αξία παρά να επενδύει κεφάλαια για να επεκτείνει απλά τις δραστηριότητές μας.

Έχουμε άδεια χρήσης των IP της Nintendo και συνεργαζόμαστε με την Universal Parks & Resorts και την Universal Studios Japan σε αυτό το έργο.  Πολλοί άνθρωποι που είναι μητέρες και πατέρες σήμερα προέρχονται από μια γενιά που μεγάλωσε παίζοντας το Super Mario και τώρα παίζουν προϊόντα όπως το Nintendo Labo μαζί με τα δικά τους παιδιά. Υπάρχουν πολλές οικογένειες όπως αυτές όχι μόνο στην Ιαπωνία, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Όταν αυτές οι οικογένειες επισκέπτονται αυτά τα θεματικά πάρκα για να βιώσουν τους κόσμους της Nintendo, νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε να δούμε μια νέα σχέση με τα video games προϊόντα μας.

Αφήστε μια απάντηση