Ειδήσεις

Μετά από 26 χρόνια “εγκλωβισμού” στην Ιαπωνία, η Nintendo κυκλοφορεί επιτέλους ξεχασμένο SNES Mario game παγκοσμίως στο Switch

Μετά από 26 χρόνια “εγκλωβισμού” στην Ιαπωνία, η Nintendo κυκλοφορεί επιτέλους ξεχασμένο SNES Mario game παγκοσμίως στο Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Μια νέα επιλογή ρετρό παιχνιδιών εμφανίστηκε στη διαδικτυακή βιβλιοθήκη του Nintendo Switch και, αν και δεν είναι η μεγαλύτερη ομάδα ονομάτων αυτή τη φορά, υπάρχει μια αξιοσημείωτη προσθήκη με τη μορφή ενός παιχνιδιού Mario που δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ στο παρελθόν εκτός Ιαπωνίας.

Το παιχνίδι αυτό είναι το Wrecking Crew ’98, ένας τίτλος Super Famicom της ύστερης εποχής που κυκλοφόρησε αρχικά το 1998 μέσω μιας ιαπωνικής υπηρεσίας που σας επέτρεπε να γράφετε παιχνίδια σε επανεγγράψιμες κασέτες. Κυκλοφόρησε στη λιανική αργότερα μέσα στο ίδιο έτος, αλλά μέχρι τότε τα παγκόσμια υποκαταστήματα της Nintendo είχαν ασχοληθεί με το N64 και προφανώς δεν υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για την κυκλοφορία ενός νέου παιχνιδιού στην ουσιαστικά νεκρή πλατφόρμα SNES εκείνη την εποχή.

Από τις αρχικές κυκλοφορίες στο arcade και το NES, το Wrecking Crew έβαλε τον Mario ως εργάτη οικοδομών, δίνοντάς του ένα κράνος και ένα μεγάλο σφυρί που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να γκρεμίσει τοίχους ως μέλος ενός συνεργείου κατεδάφισης. Το Wrecking Crew ’98 μετέτρεψε τη φόρμουλα σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι παζλ τύπου Tetris, όπου τα πάνελ που καταστρέφετε προκαλούν εμπόδια που στέλνονται στο πεδίο παιχνιδιού του αντιπάλου σας.

Υπάρχει άλλη μια ιαπωνική πινελιά σε αυτό το πακέτο παιχνιδιών με το Amazing Hebereke της Sunsoft, ένα παιχνίδι μάχης για τέσσερις παίκτες με ένα αξιολάτρευτο ρόστερ πυγμάχων. Το μεγαλύτερο όνομα στην επιλογή, ωστόσο, είναι το Super R-Type – μια αξιοσημείωτη συμμετοχή σε μια ιστορική σειρά shoot-em-up, αλλά όχι ένα παιχνίδι που οι οπαδοί αυτής της σειράς αξιολογούν ιδιαίτερα υψηλά στις μέρες μας.

Και τα τρία αυτά παιχνίδια είναι τώρα διαθέσιμα στη βιβλιοθήκη Super NES για τα μέλη του Nintendo Switch Online.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση