Ειδήσεις

Μελέτη ανακαλύπτει ότι ο Super Mario είναι βασικά υπεράνθρωπος!

Μελέτη ανακαλύπτει ότι ο Super Mario είναι βασικά υπεράνθρωπος!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Mario είναι λίγο πολύ σαν τον Superman, διακινδυνεύοντας τη ζωή του σε αμέτρητες περιπτώσεις για να σώσει μια πριγκίπισσα που ποτέ της δεν φαίνεται να είναι ευγνώμων για τις προσπάθειές του, αλλά τώρα έχουμε και την επιστημονική απόδειξη ότι είναι πράγματι υπερήρωας! Όχι μόνο αυτό, αλλά η φυσική του ανδρεία είναι τόσο υπέροχη που μπορεί να ξεπεράσει τον ταχύτερο άνθρωπο στον πλανήτη – Usain Bolt.

Η αποκάλυψη προέρχεται από μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τον Pedro Henrique Evers, φοιτητή Μηχανικής από το Joinville, στην Santa Catarina στη Βραζιλία. Η μελέτη, με τίτλο «Η Φυσική του Super Mario World », έχει αναπτύξει με μεγάλη λεπτομέρεια τη φυσική του κόσμου στο παιχνίδι, χρησιμοποιώντας αυτά τα στατιστικά στοιχεία για να δούμε πώς θα έπαιζε ο Mario ανστον πλανήτη Γη.

Η ανάλυση του Pedro ανακάλυψε ότι το Βασίλειο των Μανιταριών σέβεται τους βασικούς νόμους της φυσικής, αλλά ότι ο πλανήτης που ανήκει είναι στην πραγματικότητα μεγαλύτερος από τον Δία, τον μεγαλύτερο πλανήτη στο Ηλιακό μας Σύστημα. Με τη μετατροπή της βαρυτικής δύναμης που δημιουργείται από ένα τέτοιο μέγεθος, ο Pedro υπολόγισε ότι ο κόσμος του Mario έχει έλξη βαρύτητας που είναι 5,5 φορές υψηλότερη από ό, τι στη Γη. Ουσιαστικά, αν ο Mario ήταν στον πλανήτη μας, θα μπορούσε να πηδήσει ένα ύψος των … 28 μέτρων!

Υπολόγισε επίσης ότι ο Mario μπορεί τεχνικά να τρέχει στα 52 km / h , έναν αριθμό μεγαλύτερο από αυτόν του ταχύτερου ανθρώπου ζωντανού, Usain Bolt. Ο παγκοσμίως γνωστός σπρίντερ μπορεί να φτάσει τα 44,5 km / h σε έναν αγώνα, οπότε ο Mario θα μπορούσε θεωρητικά να έχει πάρει όλα αυτά τα χρυσά μετάλλια για τον εαυτό του.

Αφήστε μια απάντηση