Ειδήσεις

Κολέγιο χρησιμοποιεί το Zelda: Tears of the Kingdom για να διδάξει σχεδιασμό μηχανών και μηχανική

Κολέγιο χρησιμοποιεί το Zelda: Tears of the Kingdom για να διδάξει σχεδιασμό μηχανών και μηχανική
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου του Maryland, College Park, δημιούργησε ένα νέο μάθημα Μηχανολογίας που αξιοποιεί το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom για να διδάξει στους προπτυχιακούς φοιτητές σχεδιασμό μηχανών και μηχανική

Αυτό το μάθημα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους φοιτητές να αξιοποιήσουν τη διεπαφή συναρμολόγησης CAD (δηλ. το “Ultrahand”), τα στοιχεία μηχανών (π.χ. πύραυλοι, μηχανοκίνητοι τροχοί/προωθητήρες, σταθεροποιητές, ελατήρια), τα δομικά στοιχεία (π.χ. δοκοί, πλάκες, συγκολλήσεις) και την εξελιγμένη φυσική σε επίπεδο εξαρτημάτων και συστημάτων του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom στο Nintendo Switch για να προωθήσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στον σχεδιασμό μηχανών.

Οι φοιτητές θα εκτελέσουν δύο εργασίες του μαθήματος που η καθεμία βασίζεται σε αντικειμενικούς στόχους απόδοσης, οι οποίοι θα απαιτούν από τους φοιτητές να εφαρμόσουν τις αρχές σχεδιασμού μηχανών. Ένα μέρος της βαθμολογίας βασίζεται σε ζωντανές επιδείξεις της απόδοσης της μηχανής in silico (δηλαδή, μέσα στο βιντεοπαιχνίδι).

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση