Ειδήσεις

Κάτι νέο ίσως να έρχεται στη Super Mario LEGO σειρά!

Κάτι νέο ίσως να έρχεται στη Super Mario LEGO σειρά!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Μετά την άφιξη των σετ Animal Crossing την περασμένη εβδομάδα, η Nintendo και η LEGO υπονοούν τώρα “κάτι” ενόψει της “MAR10 Day” αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Ό,τι κι αν σχεδιάζεται, προφανώς θα αποκαλυφθεί στις 9 Μαρτίου κατά τη διάρκεια μιας “συναρπαστικής” εκπομπής με θέμα το Super Mario. Στο σύντομο τρέιλερ παραπάνω, μπορείτε να ακούσετε κάποιους ήχους στο τέλος και στη συνέχεια το κλιπ κόβεται.

Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ημέρας υπήρξαν κάποιες διαρροές. Όπως τόνισε ο “brick_clicker” στο Instagram, υποτίθεται ότι θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν περίπου εννέα σετ Super Mario φέτος. Αν και δεν θα σας χαλάσουμε καμία έκπληξη, φαίνεται ότι πρόκειται για επέκταση της υπάρχουσας σειράς.

Η σειρά Super Mario έχει αυξηθεί δραστικά σε μέγεθος με την πάροδο του χρόνου, με τον Luigi, την Peach και τον Donkey Kong να λαμβάνουν επίσης κάποια προσοχή με τα δικά τους μοναδικά σετ. Υπήρξε επίσης ένα μεγαλύτερο θεματικό σετ βασισμένο στο κάστρο από το Super Mario 64 και μια γιγαντιαία έκδοση του Bowser.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση