- [ Παρουσίαση ] Prism Peak: Το πρώτο 3D παιχνίδι της σειράς OPUS - 19 Μαΐου 2026
- Monster Crown: Sin Eater έρχεται στο Nintendo Switch - 19 Μαΐου 2026
- Hyke: A Witch’s Chill Time – 30 Ιουνίου 2026 για Nintendo Switch - 19 Μαΐου 2026
Ποιο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom? Γιατί να μην αφιερώσετε λίγο χρόνο για να απολαύσετε τη μουσική του προκατόχου του, Breath of the Wild, με έναν εντελώς νέο τρόπο;
Η ιαπωνική ερασιτεχνική ορχήστρα Ensemble G.A.P. συγκεντρώθηκε για να διοργανώσει μια συναυλία διάρκειας 116 λεπτών αφιερωμένη στο The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Αυτή η συναυλία έχει μια εναρκτήρια πράξη, τρία μέρη και δύο encore, δηλαδή συνολικά 16 μέρη.
Η συναυλία ξεκινάει κατάλληλα με τη μουσική του trailer της παρουσίασης του Switch 2017 για το Breath of the Wild και τα πράγματα έκλεισαν με το “Tears of the Kingdom Main Theme” από την παρουσίαση του Nintendo Direct της E3 2021. Στο ενδιάμεσο υπάρχει μια συλλογή από μελωδίες που οι παίκτες του Breath of the Wild θα βρουν αναμφίβολα οικεία.

