Ειδήσεις

Η ταινία Detective Pikachu 2 είναι “ακόμα σε ενεργή ανάπτυξη”

Η ταινία Detective Pikachu 2 είναι “ακόμα σε ενεργή ανάπτυξη”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές ειδήσεις για την μεταφορά βιντεοπαιχνιδιών σε ταινίες (ή και σειρές). Ωστόσο, μια ταινία που ίσως έχετε ξεχάσει είναι η συνέχεια της ταινίας Pokemon του 2019, του Detective Pikachu. Για την ακρίβεια, η συνέχεια είχε ανακοινωθεί πριν καν βγει η πρώτη ταινία στις αίθουσες.

Λοιπόν, έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε που επιβεβαιώθηκε το sequel και το Detective Pikachu 2 χωρίς κάποιο αξιόλογο νέο έκτοτε. Παρόλα αυτά, η Legendary Entertainment δεν έχει ξεχάσει το project. Ένας εκπρόσωπος της Legendary Entertainment μίλησε στο Polygon με μερικά καλά και κακά νέα. Τα καλά νέα είναι ότι η ταινία βρίσκεται “ακόμα σε ενεργή ανάπτυξη“. Τα κακά νέα είναι ότι, δυστυχώς, ο εκπρόσωπος δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει ποιος εργάζεται πάνω σε αυτήν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρόσφατα, οι σεναριογράφοι του Detective Pikachu, Benji Samit και Dan Hernandez, επιβεβαίωσαν ότι, αν και θα ήθελαν πολύ να συνεισφέρουν στο project, προς το παρόν δεν συμμετέχουν στην παραγωγή της ταινίας. Ο Samit δήλωσε μάλιστα ότι “πρόκειται για μια συνεχιζόμενη συζήτηση που δεν έχει τελειώσει ακόμα και σήμερα“. Ο Samit ανέφερε επίσης ότι η κατάσταση ήταν “περίπλοκη” και αφορούσε “πολλά πράγματα που αφορούν τα δικαιώματα των Pokemon από μεγάλα στούντιο και άλλα στα οποία δεν είμαστε μυημένοι“.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση