Ειδήσεις

Η συνάντηση μετόχων της Nintendo διακόπηκε από … οπαδό του Splatoon 3!

Η συνάντηση μετόχων της Nintendo διακόπηκε από … οπαδό του Splatoon 3!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Όπως ανέφερε για πρώτη φορά ο χρήστης του Twitter NStyles, ο οποίος παρακολούθησε την εκδήλωση, η συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων της συνάντησης περιλάμβανε κάποιον που “διαμαρτυρήθηκε έντονα” για τη θεωρούμενη προνομιακή μεταχείριση των γυναικείων χαρακτήρων στο τρίτο παιχνίδι όσον αφορά τις επιλογές customization.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οπαδός ήταν δυσαρεστημένος με τον αριθμό των επιλογών customization που είναι διαθέσιμες για τους αρσενικούς χαρακτήρες στο Splatoon 3, συμπεριλαμβανομένων των χτενισμάτων και των emotes, σε σύγκριση με αυτές που είναι διαθέσιμες για τους θηλυκούς χαρακτήρες.

Σύμφωνα με το NStyles, το παραλήρημα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Nintendo Shunturo Furukawa να διακόψει τον οπαδό και να του πει ότι η ερώτησή του ήταν πολύ μεγάλη. Αυτό φέρεται να αγνοήθηκε και το παραλήρημα του οπαδού συνεχίστηκε.

Τελικά, σταμάτησε και ο Furukawa φέρεται να απάντησε: “Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να παίξετε το παιχνίδι μας. Εκτιμούμε την πολύτιμη γνώμη σας“.

Μετά το συμβάν, ο χρήστης του Twitter Haruikatako αναγνώρισε τον εαυτό του ως το άτομο που έκανε την ερώτηση. Σύμφωνα με τον χρήστη, αγόρασε συγκεκριμένα μετοχές της Nintendo αξίας 512.000 γιεν (3.570 δολάρια), ώστε να μπορέσει να παραστεί στη συνέλευση των μετόχων και να μοιραστεί το παράπονό του.

Στη συνέχεια μοιράστηκαν φωτογραφίες από τις πολυάριθμες επιστολές που είχε στείλει στη Nintendo για το θέμα στο παρελθόν, υποστηρίζοντας ότι δεν έλαβε καμία απάντηση και έτσι αποφάσισε να αγοράσει μετοχές της εταιρείας για να έχει την ευκαιρία να θέσειτο θέμα άμεσα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση