Ειδήσεις

Η συλλογή Lara Croft για το Nintendo Switch βαθμολογήθηκε από το ESRB

Η συλλογή Lara Croft για το Nintendo Switch βαθμολογήθηκε από το ESRB
Braveheart1980
Βρείτε με σε

H The Lara Croft Collection συλλογή αξιολογήθηκε από το ESRB για κυκλοφορία στο Nintendo Switch. Παρόλο που δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, το ESRB έδωσε στο The Lara Croft Collection βαθμολογία T, σημειώνοντας ότι περιλαμβάνει ήπια γλώσσα και βία. Για το πλαίσιο, το The Lara Croft Collection θα περιλαμβάνει δύο spin-offs του Tomb Raider: το Lara Croft and the Guardian of Light και το Lara Croft and the Temple of Osiris.

Και τα δύο παιχνίδια Lara Croft έχουν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό σε άλλες πλατφόρμες. Η Crystal Dyanmics και η Feral Games είχαν ανακοινώσει τα σχέδιά τους να φέρουν τους δύο τίτλους στο Nintendo Switch ήδη από το 2021. Ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένη η κυκλοφορία τους για το 2022, τα στούντιο είδαν σαφώς κάποιες καθυστερήσεις. Η συλλογή, ωστόσο, φαίνεται τελικά να είναι έτοιμη για κυκλοφορία σύντομα.

Τα Lara Croft and the Guardian of Light και Lara Croft and the Temple of Osiris είναι και τα δύο ισομετρικά παιχνίδια περιπέτειας που δίνουν μεγάλη έμφαση στην εξερεύνηση και την επίλυση γρίφων. Και τα δύο παιχνίδια δίνουν επίσης μεγάλη έμφαση στο συνεργατικό παιχνίδι, επιτρέποντας τη συμμετοχή έως και δύο παικτών στο Lara Croft and the Guardian of Light και έως και τεσσάρων παικτών στο Lara Croft and the Temple of Osiris.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση