Ειδήσεις

Η SUNSOFT ανακοινώνει το SUNSOFT is Back!: Retro Game Selection για το Switch

Η SUNSOFT ανακοινώνει το SUNSOFT is Back!: Retro Game Selection για το Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η SUNSOFT επιστρέφει αργά αλλά σταθερά στο σημερινό gaming τοπίο και το κάνει με remakes, remasters και ολοκαίνουργιους τίτλους. Η εταιρεία συζητάει πολλούς από αυτούς τους τίτλους μέσω ζωντανών μεταδόσεων στο YouTube και σε μια από τις πρόσφατες παρουσιάσεις της, η εταιρεία έβαλε κρυφά ένα ύπουλο tease για κάτι που πρόκειται να έρθει.

Η παραπάνω εικόνα προέρχεται από λίγα μόλις δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια ενός live-stream της SUNSOFT, και ένα συγκεκριμένο εικονίδιο είναι αρκετά ενδιαφέρον. Όλα τα εικονίδια του Switch, εκτός από ένα που εμφανίζεται, αφορούν παιχνίδια που ήδη γνωρίζουμε, αλλά το “SUNSOFT is Back!”: Retro Game Selection” είναι το μοναδικό που ξεχωρίζει. Από όσο μπορούμε να καταλάβουμε, αυτό το παιχνίδι δεν έχει αναφερθεί πουθενά.

Είναι πολύ εύκολο να μαντέψουμε τι είναι το SUNSOFT is Back! Retro Game Selection και τι θα προσφέρει, καθώς υπάρχουν πολλά φανταστικά ρετρό παιχνίδια της SUNSOFT που οι οπαδοί θα ήθελαν να δουν να επιστρέφουν. Το ποια ακριβώς παιχνίδια θα συμπεριληφθούν σε αυτή την επιλογή μένει να το δούμε, αλλά εξακολουθεί να είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι η συλλογή βρίσκεται στα σκαριά.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση