Ειδήσεις

Η Square Enix σχεδιάζει να “ακολουθήσει επιθετικά μια στρατηγική multiplatform που θα περιλαμβάνει τη Nintendo”

Η Square Enix σχεδιάζει να “ακολουθήσει επιθετικά μια στρατηγική multiplatform που θα περιλαμβάνει τη Nintendo”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Square Enix έχει υποστηρίξει το Nintendo Switch, αν και υπάρχει ένας λάκκος. Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει πολλά παιχνίδια, αλλά μερικά από αυτά, ειδικά τα παιχνίδια Kingdom Hearts, έχουν κυκλοφορήσει ως εκδόσεις Cloud. Παρ’ όλα αυτά, με το Switch να βρίσκεται στο τέλος της διαδρομής του καθώς επίσημα μια νέα κονσόλα στον ορίζοντα, έχουν δημιουργηθεί κάποια ερωτήματα σχετικά με το τι θα κάνει η Square Enix στο μέλλον.

Η Square Enix δημοσίευσε ένα νέο μεσοπρόθεσμο επιχειρηματικό σχέδιο για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας για τα επόμενα 3 χρόνια. Το σχέδιο έχει 4 πυλώνες. Ένας από αυτούς τους πυλώνες ονομάζεται “ενίσχυση των σημείων επαφής με τους πελάτες“, όπου η εταιρεία σχεδιάζει να “ακολουθήσει επιθετικά μια στρατηγική multiplatform που περιλαμβάνει τις πλατφόρμες της Nintendo, το PlayStation, το Xbox και τους υπολογιστές“.

Σύμφωνα με την Square Enix, ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι επειδή θέλουν να “δημιουργήσουν ένα περιβάλλον όπου περισσότεροι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τους τίτλους μας όσον αφορά τα μεγάλα franchises και τους τίτλους AAA“. Θέλουν επίσης να “περάσουν από την ποσότητα στην ποιότητα“, ώστε περισσότεροι παίκτες να απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση