Ειδήσεις

Η Serena Williams μιλά για τη μακροχρόνια αγάπη της για βιντεοπαιχνίδια και τους αγαπημένους της τίτλους στο Switch

Η Serena Williams μιλά για τη μακροχρόνια αγάπη της για βιντεοπαιχνίδια και τους αγαπημένους της τίτλους στο Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε
Latest posts by Braveheart1980 (see all)

Η Serena Williams γνωρίζει τη σημασία της ξεκούρασης και της χαλάρωσης, και για την εμβληματική τενίστρια που κατέχει 23 τίτλους Grand Slam (τους περισσότερους από οποιονδήποτε ενεργό παίχτη), αυτό σημαίνει ότι παίζει με το Nintendo Switch στο χρόνο ξεκούρασής της!

Η τέσσερις φορές χρυση Ολυμπιονίκης και εκπρόσωπος της Nintendo, Williams ετών 39, είπε ότι έχει το Switch μαζί της της κάθε φορά που ταξιδεύει. “Νομίζω ότι μια καλύτερη ερώτηση είναι πού δεν παίζω με το Switch“, είπε η σταρ του τένις. “Ταξιδεύω παντού, οπότε ταξιδεύω είναι με αυτό. Μερικές φορές όταν βρίσκω λίγο χρόνο μόνη μου, απλά κάθομαι στον καναπέ μου και, όπως όταν η Ολυμπία [ήτοι η 3 ετών κόρη της] είναι στο σχολείο ή κάτι τέτοιο, απλά χαλάρω παίζοντας με το Switch ».

Τα βιντεοπαιχνίδια ήταν ένα τεράστιο μέρος της ζωής της Williams «Πάντα μου άρεσε το gaming όταν ήμουν νεότερη γιατί ήταν πολύ δημοφιλές», είπε, έχοντας απολαύσει παιχνίδια με τα αδέλφια της. “Αυτή η γενιά μεγάλωσε με [βιντεοπαιχνίδια]. Η προηγούμενη γενιά δεν τa είχε, έτσι [ήταν] απλώς πάντα μέρος της ζωής μου, και απλώς το απόλαυσα.”

H Williams θυμήθηκε να παίζει κλασικά γαμεσ όπως το Power Pad, το Duck Hunt και το Metroid (των οποίων το πρώτο 2D sequel σε 19 χρόνια, Metroid Dread , κυκλοφορεί αργότερα φέτος) στο Nintendo Entertainment System και αργότερα «κατέληξε να έχει όλα τα Game Boys ” . Τέλος δήλωσε πως η αγάπη της για το gaming είναι κάτι που σκοπεύει να μεταδώσει στην κόρη της.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση