Ειδήσεις

Η PlatinumGames πιστεύει ότι “μπορεί σίγουρα να οικοδομήσει μια ακόμη ισχυρότερη σχέση με τη Nintendo για το μέλλον”

Η PlatinumGames πιστεύει ότι “μπορεί σίγουρα να οικοδομήσει μια ακόμη ισχυρότερη σχέση με τη Nintendo για το μέλλον”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της PlatinumGames, Atsushi Inaba, η εταιρεία “μπορεί σίγουρα να οικοδομήσει μια ακόμα ισχυρότερη σχέση με τη Nintendo στο μέλλον“.

Τα σχόλιά του έγιναν ενώ συζητούσε για τον Yakao Yamane που εντάχθηκε στην εταιρεία ως νέος αντιπρόεδρος. Πριν γίνει μέλος της PlatinumGames, εργάστηκε στη Nintendo για πάνω από είκοσι χρόνια ως διευθύνων σύμβουλος πωλήσεων και σχεδιασμού.

Όταν ρωτήθηκε αν η συμμετοχή του Yamane στην PlatinumGames θα μπορούσε να φέρει τη σχέση της εταιρείας με τη Nintendo ακόμα πιο κοντά, ο Inaba δήλωσε στο VGC:

Λοιπόν, προφανώς, ο Yamane δεν έφυγε καθόλου με κακές συνθήκες από τη Nintendo και αυτή η συνεργασία που έχουμε με τη Nintendo είναι πολύ σημαντική για εμάς αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσει να υπάρχει. Νομίζω ότι με τον Yamane-san να είναι εδώ μαζί μας εδώ, η PlatinumGames μπορεί σίγουρα να χτίσει μια ακόμα πιο δυνατή σχέση με τη Nintendo, προχωρώντας μπροστά. Αυτό μπορεί να είναι μόνο θετικό για την PlatinumGames. Οπότε ναι, είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα μας“.

Η σχέση της PlatinumGames με τη Nintendo είναι ισχυρή από την εποχή του Wii U. Μετά τη συνεργασία τους στο The Wonderful 101, οι δύο πλευρές κυκλοφόρησαν τα Bayonetta 2, Star Fox Zero και Astral Chain. Το Bayonetta 3 θα κυκλοφορήσει στο Switch στα τέλη του μήνα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση