Γενικά για τη Nintendo Ειδήσεις

Η Nintendo ξεπέρασε την αξία της Sony

Η Nintendo ξεπέρασε την αξία της Sony
Dimpap28
Latest posts by Dimpap28 (see all)

Σίγουρα αυτή είναι μια είδηση που δεν ακούμε συχνά. Η χρηματιστηριακή αξία της Nintendo είναι πλέον μεγαλύτερη από αυτή της Sony. Η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν πέρσι το καλοκαίρι και για μερικές μέρες μόνο, όταν το Pokémon GO είχε γίνει προσωρινή τρέλα!

Οι αυξανόμενες πωλήσεις του Nintendo Switch, το οποίο σε πολλές αγορές συνεχίζει να είναι out-of-stock, σε συνδυασμό με το άνοιγμα της Nintendo στην αγορά της Κίνας και της αύξησης της παραγωγής της κονσόλας, συνηγορούν στην ανοδική πορεία της εταιρείας. Παρόλα αυτά, η εν λόγω είδηση δε μπορεί παρά να μας εντυπωσιάσει, ειδικά αν αναλογιστούμε τα μεγέθη των δύο εταιρειών.

Όπως μας μεταφέρει ο οικονομικός αναλυτής Dr. Serkan Toto, η κεφαλαιοποίηση αγοράς της Nintendo είναι 54,6 δισεκατομμύρια δολάρια, σε σχέση με τα 46,3 της Sony αυτή τη στιγμή:

Αν αναλογιστεί κανείς ότι μια εταιρεία της οποίας η αγορά περιλαμβάνει αποκλειστικά τα videogames ξεπερνά ένα μεγαθήριο των ηλεκτρονικών και της τεχνολογίας όπως η Sony, τότε η παραπάνω είδηση δε μοιάζει διόλου ευκαταφρόνητη!

Αφήστε μια απάντηση