Ειδήσεις

Η Nintendo προειδοποιεί τους χρήστες του Switch να μην χρησιμοποιούν την κονσόλα σε ζεστές περιοχές

Η Nintendo προειδοποιεί τους χρήστες του Switch να μην χρησιμοποιούν την κονσόλα σε ζεστές περιοχές
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο Twitter λογαριασμός υποστήριξης πελατών της Nintendo στην Ιαπωνία δημοσίευσε πρόσφατα μια προειδοποίηση που υπενθυμίζει στους χρήστες να μην παίζουν τις κονσόλες Nintendo Switch σε περιοχές με υψηλή θερμοκρασία.

Η Ιαπωνία συνεχίζει να περνά καύσωνα ρεκόρ, με ορισμένες περιοχές να φτάνουν τους 40,2°C κατά τον μήνα Ιούνιο, την υψηλότερη θερμοκρασία του Ιουνίου που καταγράφηκε στην Ιαπωνία. Ακόμη και το Τόκιο βλέπει συνεχείς θερμοκρασίες άνω των 35°C. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ιαπωνία βιώνει αυτό το είδος συνεχούς ζέστης τον Ιούνιο από τότε που άρχισαν να παρακολουθούνται δεδομένα το 1875 ( !). Αυτή η ιστορική ζέστη όχι μόνο αύξησε τον κίνδυνο θερμοπληξίας, αλλά προκάλεσε την κυβέρνηση να προειδοποιήσει για πιθανές ελλείψεις ενέργειας σε ένα σημείο. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός Fumio Kishida πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου στις 11 Ιουλίου προβλέποντας ότι ο ενεργειακός εφοδιασμός θα παραμείνει σταθερός .

Η Ιαπωνία που βιώνει τέτοιο κύμα καύσωνα παρά το καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε είναι πιθανότατα αυτό που οδήγησε τη Nintendo να εκδώσει την προειδοποίηση. Η Nintendo πρόσθεσε επίσης, «Όταν η κονσόλα ζεσταίνεται πολύ, μπορεί να μπει αυτόματα σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας ως προστασία. Όταν παίζετε σε λειτουργία τηλεόρασης, τοποθετήστε τη βάση σε θέση που δεν συγκρατεί θερμότητα

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση