Ειδήσεις

Η Nintendo λέει ότι “δεν υπάρχει τίποτα να ανακοινώσει για οποιαδήποτε μελλοντική κονσόλα”

Η Nintendo λέει ότι “δεν υπάρχει τίποτα να ανακοινώσει για οποιαδήποτε μελλοντική κονσόλα”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Έχουν περάσει λίγο παραπάνω από έξι χρόνια από την κυκλοφορία του Nintendo Switch στις 3 Μαρτίου 2017. Κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα ζωής του, το Nintendo Switch έχει πετύχει πάνω από 122 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, γεγονός που χαρακτηρίζει την κονσόλα ως την τρίτη σε πωλήσεις κονσόλα όλων των εποχών μετά το Nintendo DS (154,02 εκατομμύρια πωλήσεις) και το PlayStation 2 (155 εκατομμύρια πωλήσεις).

Πρόσφατα ακούσαμε μια φήμη που έλεγε ότι το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom πρόκειται να είναι η τελευταία μεγάλη κυκλοφορία της Nintendo για το Nintendo Switch, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί να αρχίσουμε να ακούμε για τα σχέδια της Nintendo για την επόμενη κονσόλα της. Ωστόσο, μια συνέντευξη που παραχώρησε το AP με τον Doug Bowser, πρόεδρο της Nintendo Αμερικής, δείχνει ότι η Nintendo έχει εμπιστοσύνη ότι το Switch μπορεί να συνεχίσει να αποδίδει για αρκετά χρόνια ακόμα.

Πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο Switch;” ρώτησε το AP τον Doug Bowser. “Τι είδους χαρακτηριστικά ή νέες δυνατότητες θα θέλατε να δείτε;

Νομίζω ότι εξακολουθούμε να έχουμε μια πολύ, πολύ δυνατή σειρά προϊόντων που έρχεται“, απάντησε ο Bowser. “Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε ότι η ζήτηση εξακολουθεί να υπάρχει. Δεν έχουμε λοιπόν τίποτα να ανακοινώσουμε για κάποια μελλοντική κονσόλα ή συσκευή, αλλά εξακολουθούμε να αισθανόμαστε πολύ αισιόδοξοι για το Nintendo Switch“.

Θα πρέπει να είμαι προσεκτικός σχετικά με το τι θα ήθελα προσωπικά να δω (σε ένα νέο Switch)“, πρόσθεσε ο Bowser. “Αλλά αυτό που μπορώ να μοιραστώ είναι ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους ακόμα και μπαίνοντας στο έβδομο έτος αισθανόμαστε πολύ σίγουροι ότι το Switch μπορεί να έχει ισχυρές επιδόσεις τα επόμενα χρόνια είναι ότι εξακολουθεί να είναι πραγματικά αυτή η μοναδική συσκευή που μπορείτε να παίξετε με διάφορους τρόπους, στο σπίτι, εν κινήσει“.


Δεν έχουμε λοιπόν τίποτα να ανακοινώσουμε για κάποια μελλοντική κονσόλα ή συσκευή, αλλά εξακολουθούμε να αισθανόμαστε πολύ αισιόδοξοι για το Nintendo Switch“.

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δήλωση από τον Bowser, καθώς έρχεται κατά κάποιο τρόπο σε αντίθεση με τις φήμες που ακούγαμε. Η δήλωση του Bowser φαίνεται να υποδηλώνει ότι σημαντικοί τίτλοι θα μπορούσαν ακόμα να κυκλοφορήσουν για το Nintendo Switch πέρα από το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Nintendo δεν εργάζεται πάνω στην κονσόλα που θα έρθει μετά το Nintendo Switch. Συνήθως έχουμε δει στο παρελθόν πώς η Nintendo θα συνεχίσει να υποστηρίζει μια παλαιότερη κονσόλα ακόμη και μετά την κυκλοφορία μιας νεότερης.

Με απλά λόγια, η Nintendo μπορεί να αναπτύσσει παιχνίδια για το Switch και την επόμενη κονσόλα της ταυτόχρονα. Θα ήταν παρόμοιο με το πώς το The Legend of Zelda: Breath of the Wild κυκλοφόρησε τόσο για το Wii U όσο και για το Switch τον Μάρτιο του 2017.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση