Ειδήσεις

Η Nintendo καταλαμβάνει όλες τις πρώτες θέσεις στις πωλήσεις παιχνιδιών στην Ιαπωνία το 2023

Η Nintendo καταλαμβάνει όλες τις πρώτες θέσεις στις πωλήσεις παιχνιδιών στην Ιαπωνία το 2023
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η ικανότητα της Nintendo να κερδίζει τους παίκτες στην Ιαπωνία έγινε πιο έντονη από ποτέ το 2023. Τα παιχνίδια του Switch της εταιρείας δεν τα πήγαν απλώς καλά, αλλά κατέλαβαν τη λίστα με τα παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της χρονιάς. Όλα τα παιχνίδια της πρώτης 10άδας της λίστας ήταν για το Nintendo Switch, ένα σαφές σημάδι της ισχυρής επιρροής της Nintendo στη σκηνή του gaming στην Ιαπωνία.

Το “The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom“, το οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση, πούλησε σχεδόν 2 εκατομμύρια αντίτυπα, καθιστώντας το το πιο δημοφιλές παιχνίδι της χρονιάς. Λίγο πιο πίσω, το “Super Mario Bros. Wonder” έκανε επίσης θραύση με πάνω από 1,5 εκατομμύριο παίκτες να το αγοράζουν. Αυτοί οι μεγάλοι αριθμοί δεν είναι απλώς εντυπωσιακοί, αλλά δείχνουν πόσο πολύ αγαπούν οι άνθρωποι στην Ιαπωνία τα παιχνίδια της Nintendo.

Από παιχνίδια περιπέτειας όπως το “Pikmin 4” μέχρι αγώνες στο “Mario Kart 8 Deluxe“, η ποικιλία της Nintendo κράτησε τους παίκτες καθηλωμένους. Η λίστα περιλαμβάνει επίσης αγαπημένα παιχνίδια όπως το “Pokémon Scarlet & Violet” και το “Kirby’s Return to Dreamland Deluxe“, αποδεικνύοντας ότι η Nintendo ξέρει τι θέλουν οι οπαδοί της.

Η φετινή χρονιά είναι ξεχωριστή επειδή είναι σπάνιο όλες οι πρώτες 10 θέσεις να καταλαμβάνονται από παιχνίδια μιας μόνο εταιρείας. Η Nintendo είναι η αγαπημένη gaming εταιρεία στην Ιαπωνία εδώ και χρόνια, αλλά το να έχει το top 10 μόνο του είναι μεγάλη υπόθεση. Ηγείται του πίνακα πωλήσεων παιχνιδιών εδώ και 19 χρόνια, αλλά αυτή η συνολική νίκη είναι κάτι πρωτόγνωρο.

Αυτό που δείχνει είναι ότι ο συνδυασμός αγαπημένων χαρακτήρων και νέων περιπετειών της Nintendo είναι μια επιτυχημένη φόρμουλα. Το θέμα δεν είναι μόνο να φτιάχνεις παιχνίδια- το θέμα είναι να δημιουργείς εμπειρίες που μένουν στους ανθρώπους, είτε αυτοί είναι παλιοί οπαδοί είτε νέοι παίκτες. Κοιτάζοντας το 2023, είναι σαφές ότι η Nintendo κάνει κάτι σωστό στην Ιαπωνία.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση