Ειδήσεις

Η Nintendo ήθελε να κάνει τον Ganondorf κακό και … σέξι στο Tears of the Kingdom!

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Σχεδόν σε κάθε εμφάνιση του Ganondorf στη σειρά The Legend of Zelda, η Nintendo έχει δώσει στον χαρακτήρα μια νέα μορφή. Βέβαια, υπάρχουν στοιχεία που είναι πάντα παρόντα, όπως τα κόκκινα μαλλιά του χαρακτήρα, αλλά τα υπόλοιπα καθοριστικά χαρακτηριστικά του αλλάζουν. Αυτό συνέχισε να συμβαίνει και με το Tears of the Kingdom.

Ποιος ήταν ο στόχος για την απεικόνιση του Ganondorf στο Tears of the Kingdom; Το περιοδικό Nintendo Dream μίλησε με τον διευθυντή του Tears of the Kingdom, Hidemaro Fujibayashi, για να το μάθει και η ομάδα είχε δύο πολύ σαφείς στόχους στο μυαλό της για τη μεταμόρφωση του κακού.

Οι σχεδιαστές δεν τον έκαναν απλώς να φαίνεται βίαιος- κατάφεραν να εκπληρώσουν την επιθυμία μου να τον κάνουν να φαίνεται υπερβολικά κακός, ενώ παράλληλα να είναι αρκετά όμορφος ώστε τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες να τον ερωτευτούν. Σκεφτήκαμε πολύ για την επιλογή των ρούχων και των αξεσουάρ του, έχοντας κατά νου ότι ο ίδιος ο Ganondorf πρέπει να έχει έντονη αίσθηση της ομορφιάς και του καλού γούστου. Σκεφτήκαμε ότι πιθανώς θα ήταν ένας χαρακτήρας που θα έδινε μεγάλη προσοχή στην εμφάνισή του, αποδεικνύοντας την αξιοπρέπεια και την εξυπνάδα του ως βασιλιάς, και σχεδιάζοντάς τον με αυτό το σκεπτικό, ασχοληθήκαμε σχολαστικά με το πρόσωπό του, το σώμα του, μέχρι και τις άκρες των δαχτύλων του, κάνοντάς τον να φαίνεται στιβαρός και σέξι ταυτόχρονα.

Hidemaro Fujibayashi

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση