Φήμη

Η Nintendo φέρεται να κατασκευάζει ένα digital-only Switch 2 που δεν είναι backwards compatible

Η Nintendo φέρεται να κατασκευάζει ένα digital-only Switch 2 που δεν είναι backwards compatible
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast XboxEra, ο συμπαρουσιαστής Nick “Shpeshal Nick” Baker αποκάλυψε ότι, σύμφωνα με την πηγή του, για την επερχόμενη κονσόλα της Nintendo, θα υπάρχουν δύο εκδόσεις: μία backwards compatible και μία όχι.

Η υπόθεση είναι ότι το ακριβότερο μοντέλο, το οποίο διαθέτει συμβατότητα προς τα πίσω, θα είναι εξοπλισμένο με υποδοχή για κασέτες, ενώ η πιο οικονομική παραλλαγή θα είναι μια έκδοση μόνο για ψηφιακή χρήση. Επιπλέον, η αποκλειστικά ψηφιακή έκδοση δεν θα προσφέρει καμία συμβατότητα με τίτλους του Nintendo Switch με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αποκτήθηκαν ψηφιακά από το Nintendo eShop.

Προφανώς, η Nintendo θέλει να κυκλοφορήσει μια φθηνότερη έκδοση του Switch 2, αλλά το αντάλλαγμα είναι ότι δεν θα μπορείτε να παίξετε παιχνίδια από το αρχικό Switch. Αν έχετε ήδη ένα Switch, η μόνη σας επιλογή για να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας στο Switch 2 είναι να αγοράσετε το ακριβότερο μοντέλο Switch 2, το οποίο διαθέτει υποδοχή για κασέτες.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση