Ειδήσεις

Η Nintendo εξηγεί γιατί δεν αποκάλυψε τίποτα για το Breath of the Wild

Η Nintendo εξηγεί γιατί δεν αποκάλυψε τίποτα για το Breath of the Wild
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Παρά τις νέες λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της E3 σχετικά με τη συνέχεια του Breath of the Wild , προφανώς είμαστε ακόμα στο σκοτάδι ακόμη και για το όνομα του τίτλου, ωστόσο φαίνεται να υπάρχει λόγος!

Μετά το μεγάλο Nintendo Direct, το IGN πήρε συνέντευξη από τους Bill Trinen και Nate Bihldorff στο Nintendo Treehouse για να συζητήσουν τις ανακοινώσεις από την παρουσίαση, οι οποίες φυσικά περιλάμβαναν τη συνέχεια του Breath of the Wild . Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Trinen επιβεβαίωσε ότι το αναμενόμενο παιχνίδι έχει τίτλο, αλλά δεν μπορεί να αποκαλυφθεί ακόμη. «Αυτοί οι τίτλοι… αρχίζουν να δίνουν λίγα στοιχεία ίσως για το τι θα συμβεί.»

Αν και αυτό είναι απογοητευτικό, είναι επίσης κατανοητό. Οι τίτλοι αποκαλύπτουν πάντα μια βασική πτυχή των τίτλων. Η βασική ταυτότητα των Zelda παιχνιδιών είναι συνυφασμένη στον τίτλο και ο τίτλος δεν θα είχε νόημα χωρίς να γνωρίζουμε στο τι αναφέρεται.

Ωστόσο, αυτό πραγματικά δημιουργεί το ερώτημα: Ποια είναι η βασική ταυτότητα της συνέχειας του Breath of the Wild ; Κατά τη διάρκεια του τρέιλερ , το παιχνίδι φάνηκε να μετατοπίζει το βάρος του στον ουρανό, αλλά είναι πιθανό ο τίτλος ή το γενικό θέμα να μην σχετίζεται ειδικά με τον ουρανό ή ο τίτλος να μην είναι spoiler. Θα μπορούσε να σχετίζεται με τις νέες δυνάμεις του Link, τον ρόλο της Zelda στο παιχνίδι ή κάτι εντελώς νέο που δεν έχουμε δει! Σε αυτό το σημείο, δεν ξέρουμε τίποτα εκτός από το ότι υπάρχουν ακόμα πολλά να μάθουμε.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση