Ειδήσεις

Η Nintendo επιδιώκει να βελτιώσει τη διαδικτυακή υπηρεσία του Switch με “περαιτέρω βελτιώσεις”

Η Nintendo επιδιώκει να βελτιώσει τη διαδικτυακή υπηρεσία του Switch με “περαιτέρω βελτιώσεις”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων ότι η εταιρεία στοχεύει στη βελτίωση της υπηρεσίας Nintendo Switch Online. Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθυντή της Nintendo, υπάρχουν πράγματι σκέψεις για την επέκταση και τη βελτίωση της υπηρεσίας Nintendo Switch Online. Ο Furukawa αποκάλυψε επίσης τους αριθμούς συνδρομητών.

To Nintendo Switch Online (NSO) είναι η συνδρομητική υπηρεσία της εταιρείας που έχει σχεδιαστεί για την τελευταία φορητή κονσόλα Nintendo Switch. Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του Nintendo Network που ξεκίνησε για το Nintendo Wii U και το 3DS. Το NSO περιλαμβάνει λειτουργίες online multiplayer, δυνατότητα αποθήκευσης στο cloud, μια εφαρμογή για smartphone με φωνητική συνομιλία και ένα ψηφιακό κατάστημα για παλαιούς τίτλους της Nintendo.

Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων εξαμήνου της εταιρείας, τα στελέχη της Nintendo ρωτήθηκαν αν η εταιρεία έχει πρωτοβουλίες για τη βελτίωση του Nintendo Switch Online ώστε να αυξήσει τον αριθμό των συνδρομητών και να προσφέρει πρόσθετη αξία στους υφιστάμενους πελάτες. Ο Furukawa δέχτηκε την ερώτηση και ξεκίνησε ανακοινώνοντας την τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Nintendo Switch Online υπηρεσία ξεπέρασε τους 36 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή πριν από μερικούς μήνες, τον Σεπτέμβριο του 2022.


Ο Furukawa σημείωσε ότι κάποιοι επιλέγουν να διακόψουν τη συνδρομή, όπως συμβαίνει με κάθε συνδρομητική υπηρεσία, αλλά οι αριθμοί αυξάνονται. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες του Nintendo Switch και το online παιχνίδι του Switch. Η προσθήκη πέρυσι μιας νέας βαθμίδας με την ονομασία Nintendo Switch Online + Expansion Pack ευθύνεται εν μέρει για την αύξηση των χρηστών, καθώς οι άνθρωποι μπορούν επιτέλους να έχουν πρόσβαση σε τίτλους του Nintendo 64 με αυτό. Όσον αφορά τις πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της υπηρεσίας, ο Furukawa διαβεβαίωσε ότι η εταιρεία εξετάζει πολλές τέτοιες πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένων των “περαιτέρω βελτιώσεων” στο περιεχόμενο του NSO.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση