Ειδήσεις

Η Mario ταινία ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office αυτό το Σαββατοκύριακο

Η  Mario ταινία ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office αυτό το Σαββατοκύριακο
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η ταινία “The Super Mario Bros. Movie” αναμενόταν να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις και φαίνεται ότι θα πετύχει αυτό το ορόσημο μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με μια νέα ενημέρωση από το Deadline, η ταινία των Universal, Illumination και Nintendo θα ξεπεράσει το όριο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων μέχρι την Κυριακή, καθιστώντας την την πρώτη ταινία του 2023 που θα φτάσει αυτό το ποσό. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα χρειαστούν μόλις 26 ημέρες για να επιτευχθεί αυτό.

Η ταινία έφτασε περίπου τα 970 εκατομμύρια δολάρια διεθνώς την Παρασκευή και η κυκλοφορία της ταινίας σε αγορές όπως η Ιαπωνία και η Κορέα αυτή την εβδομάδα έχουν πλέον αυξήσει αυτό το ποσό.

Η ταινία του Mario στη μεγάλη οθόνη έχει ήδη θέσει μια σειρά από ορόσημα – όπως το να στεφθεί η μεγαλύτερη διασκευή βιντεοπαιχνιδιού που έγινε ποτέ και να γίνει το τρίτο μεγαλύτερο animation της Illumination (μετά τα Minions και το Despicable Me 3).

Η Nintendo και η Illumination έχουν ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι πιθανότατα θα υπάρξουν κι άλλες ταινίες, αλλά αυτή τη στιγμή επικεντρώνονται στην επιτυχία του Mario Movie στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση