Ειδήσεις

Η First 4 Figures αποκαλύπτει το ‘The Great Mighty Poo’ από το Conker’s Bad Fur Day

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ναι, αν είστε οπαδός του The Great Mighty Poo από το Conker’s Bad Fur Day, τότε δώστε προσοχή. Η First 4 Figures αποκάλυψε μια κρυφή ματιά στο επερχόμενο αγαλματίδιο που βασίζεται στην εμβληματική μάχη του. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 3 Αυγούστου 2023. Ομολογουμένως, δεν ξέρουμε ακόμα ποια είναι η τιμή του, αλλά περιμένουμε ότι θα κοστίζει μια μικρή περιουσία!

Το άγαλμα έρχεται να προστεθεί στο Solider Conker της First 4 Figure, το οποίο είναι ακόμα διαθέσιμο στην τιμή των 719,99 δολαρίων (ή μπορείτε να πληρώσετε την Definitive Edition για 923,99 δολάρια). Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά είναι λίγο έξω από τον προϋπολογισμό μας, αλλά αν είστε φανατικοί οπαδοί του Conker, τότε αυτά τα αγαλματίδια ίσως είναι κάτι που πρέπει να επενδύσετε.

Το “Conker’s Bad Fur Day” κυκλοφόρησε για το N64 το 2001 και ακολούθησε ένα remake το 2005 για το Xbox. Το πρωτότυπο κυκλοφόρησε στη συνέχεια ως μέρος του Rare Replay το 2015, αλλά όσοι ελπίζουν σε μια ολοκληρωμένη συνέχεια θα πρέπει να μετριάσουν τις προσδοκίες τους, καθώς δεν φαίνεται ότι η Rare θα ξαναμπεί στον κόσμο του Conker σύντομα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση