Ειδήσεις

Η επιτυχία του Nintendo Switch «δεν αποτελεί έκπληξη», λέει ο πρώην πρόεδρος της Nintendo

Η επιτυχία του Nintendo Switch «δεν αποτελεί έκπληξη», λέει ο πρώην πρόεδρος της Nintendo
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Δεν είναι μυστικό ότι το Nintendo Switch υπήρξε μια τεράστια επιτυχία για τη Nintendo και ένα άτομο προφανώς είχε πλήρη εμπιστοσύνη στη συσκευή από την αρχή : ο Reggie Fils-Aime, πρώην πρόεδρος της Nintendo Αμερικής, ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του για το Switch σε μια συνέντευξη.

Σε συνέντευξη με το Gamertag Radio, ο Fils-Aime υπενθύμισε πώς όταν είδε για πρώτη φορά το Switch «ήξερε ότι θα ήταν κάτι μαγικό». Ανέφερε πώς η εταιρεία μπόρεσε να εντοπίσει ένα κενό στην αγορά, το οποίο είναι η έλλειψη φορητότητας των περισσότερων συσκευών videogames.

Όπως συνοψίστηκε από το Nintendo Everything , ο Reggie ανέλυσε τη σημασία της φορητής φύσης του Switch, λέγοντας: «… Παίζω το παιχνίδι μου και τώρα πρέπει να σταματήσω γιατί έπρεπε να πάω στη δουλειά ή πρέπει να πάω στο σχολείο και δεν μπορώ να πάρω το παιχνίδι μου μαζί μου. Δεν μπορώ να συνεχίσω να παίζω αυτό το παιχνίδι. Έτσι, το Switch, με την δυνατότητα να παίξετε στην τηλεόραση με μεγάλη οθόνη, στη συνέχεια να τον βγάλετε και να παίξετε σε handheld, γέμισε ένα κενό και μια θεμελιώδη επιθυμία των καταναλωτών. “

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση