Ειδήσεις 2

Η Epic μύνησε πρώην υπάλληλο της για διαρροή πληροφοριών

Η Epic μύνησε πρώην υπάλληλο της για διαρροή πληροφοριών
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ένας πρώην υπάλληλος της Epic Games κατηγορείται από την εταιρεία για διαρροή λεπτομερειών σχετικά με την τέταρτη σεζόν του Fortnite , μοιράζοντας πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο πριν από την επίσημη κυκλοφορία του.

Δεδομένου ότι η τρίτη σεζόν του παιχνιδιού έφτασε στο τέλος της, ο ενθουσιασμός άρχισε να αυξάνεται μεταξύ των παικτών που είχαν παρατηρήσει μετεωρίτες να πέφτουν από τον ουρανό στον τίτλο. Οι μετεωρίτες αποδείχτηκαν teaser από την Epic, υπονοώντας την καταστροφή του Dusty Depot. Ωστόσο, μέρες πριν από την έναρξη της σεζόν, αυτές οι λεπτομέρειες διαρρεύσαν από έναν άνθρωπο που ονομάζεται Adam DiMarco και η Epic ισχυρίζεται ότι ο Adam έλαβε αυτές τις πληροφορίες μέσω ενός από τους υπαλλήλους της.

Η Epic λέει ότι ο πρώην ελεγκτής ποιότητας Thomas Hannah είναι ένοχος παραβίασης μιας συμφωνίας μη αποκάλυψης (non-disclosure agreement), υποστηρίζοντας ότι είχε πρόσβαση σε εμπιστευτικές πληροφορίες μέσω συναντήσεων σχετικά με τις επερχόμενες σεζόν, οι οποίες τελικά δόθηκαν στον DiMarco. Οι πληροφορίες λέγεται ότι διέρρευσαν τρεις εβδομάδες μετά την τελευταία μέρα του Hannah με την εταιρεία.

Όπως πάντα, αυτές οι νομικές υποθέσεις θα πάρουν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να καταλήξουν σε οποιαδήποτε συμπεράσματα. Εν τω μεταξύ, με την πέμπτη σεζόν του Fortnite, τώρα, ας ελπίσουμε ότι κανένας άλλος δεν θα έρθει σε δύσκολη θέση.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση