Ειδήσεις

Η 10ετής συμφωνία της Microsoft με τη Nintendo καλύπτει ΟΛΕΣ τις μελλοντικές κυκλοφορίες της Activision Blizzard

Η 10ετής συμφωνία της Microsoft με τη Nintendo καλύπτει ΟΛΕΣ τις μελλοντικές κυκλοφορίες της Activision Blizzard
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Microsoft ανακοίνωσε ότι είχε υπογράψει δεσμευτική συμφωνία με τη Nintendo που θα έβλεπε νέα παιχνίδια Call of Duty να κυκλοφορούν για τις πλατφόρμες της ιαπωνικής εταιρείας για 10 χρόνια μετά το κλείσιμο της προτεινόμενης εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft, αν και όπως φαίνεται, η συμφωνία δεν θα καλύπτει μόνο τα παιχνίδια Call of Duty.

Η Microsoft έχει δηλώσει σε πρόσφατα υποβληθέντα έγγραφα στο πλαίσιο της δίκης της κατά της FTC ότι, σύμφωνα με την προαναφερθείσα συμφωνία, είναι συμβατικά υποχρεωμένη να κυκλοφορήσει όλο το μελλοντικό περιεχόμενο της Activision Blizzard για τις πλατφόρμες της Nintendo, όχι μόνο το Call of Duty.

Η Nintendo έχει συμβατικό δικαίωμα να αποκτήσει περιεχόμενο της Activision μετά τη συγχώνευση, συμπεριλαμβανομένου του Call of Duty“, αναφέρεται στο έγγραφο (σελίδες 74 και 120).

Στο ίδιο έγγραφο, η Microsoft επαναλαμβάνει επίσης τη δέσμευσή της να κυκλοφορήσει το Call of Duty για έναν “υπό ανάπτυξη” διάδοχο του Nintendo Switch.

Πρόσφατα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι έχει επίσης συνάψει 10ετή συμφωνία με το PlayStation, αν και η συμφωνία αυτή θα καλύπτει μόνο μελλοντικές κυκλοφορίες Call of Duty.

Πρόσφατα, η FTC αρνήθηκε την έκδοση ασφαλιστικών μέτρων κατά της προτεινόμενης εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft, ενώ απορρίφθηκε και μια επόμενη έφεση κατά της απόφασης. Η Microsoft βρίσκεται επί του παρόντος επίσης στη διαδικασία διαπραγμάτευσης των όρων της συμφωνίας με την CMA του Ηνωμένου Βασιλείου, αν και η ρυθμιστική αρχή ανέβαλε πρόσφατα την προθεσμία για την τελική της απόφαση σχετικά με την εξαγορά μέχρι τις 29 Αυγούστου.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση