Ειδήσεις

H Nintendo κατοχυρώνει trademark για κινητά των Kirby Dream Land, Art Academy και Bowser’s Inside Story!

H Nintendo κατοχυρώνει trademark για κινητά των Kirby Dream Land, Art Academy και Bowser’s Inside Story!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Nintendo κατοχύρωσε τα εμπορικά σήματα για τα The Legend of Zelda: Spirit Tracks και Mario Vs. Donkey Kong . Μετά ακολούθησαν τα The Legend of Zelda: Twilight Princess και Wii Sports Resort. Αυτό που αναφερόταν για αυτές τις εφαρμογές εκείνη τη στιγμή ήταν το γεγονός ότι το αφορούσαν «πρόγραμμα για smartphone».

Είμαστε στο τέλος του μήνα και η Nintendo κατοχύρωσε εκ νέου trademark. Αυτή τη φορά κατοχύρωσε τα εμπορικά σήματα των Kirby’s Dream Land, Art Academy και Bowser’s Inside Story! Η μόνη σχετική αναφορά ωστόσο αυτή τη φορά ήταν «πρόγραμμα βιντεοπαιχνιδιών με δυνατότητα λήψης» και «πρόγραμμα για smartphone».

Όπως είπαμε προηγουμένως, αυτό θα μπορούσε απλώς να συμβαίνει καθώς η Nintendo, ανανεώνει συνεχώς τα εμπορικά σήματα της για να “καλύψει” τα παλαιότερα franchises. Ή μήπως ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό αυτή τη φορά;

Ας μην ξεχνάμε πως τον Οκτώβριο, η Nintendo κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια θήκη Game Boy συμβατή με συσκευές αφής. Φέτος νωρίτερα μέσα στη χρονιά ο προγραμματιστής AlphaDream του Mario & Luigi δημοσίευσε αγγελίες εργασίας αναζητώντας γραφίστες για εργασίες σε πολλαπλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των κινητών.

Χμμμμμ….

 

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση