Ειδήσεις

Γιατί η Nintendo χρησιμοποιεί Friend Codes ;

Γιατί η Nintendo χρησιμοποιεί Friend Codes ;
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες διαφορές όταν παίζετε online σε μια κονσόλα της Nintendo σε αντίθεση με ένα “αντίπαλο” σύστημα είναι η έλλειψη των usernames των χρηστών. Ενώ πχ οποιοδήποτε Xbox lobby είναι γεμάτο με άτομα που ονομάζονται XoX_DarkDestroyer1782 κλπ, οι παίκτες της Nintendo παραμείνουν αρκετά απλοί με τα ονόματα που χρησιμοποιούν με βάση το Friend Code σύστημα.

Υπάρχουν σίγουρα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στη μέθοδο της Nintendo. Ωστόσο αναζητώντας τον φίλο σας με τον 12ψήφιο κωδικό του, αντί με το σύνηθες username του ίσως είναι κουραστικό.

Γιατί λοιπόν η Νintendo επέλεξε να υιοθετήσει το σύστημα Friend Code;

Λοιπόν, η απάντηση σε αυτό το ερώτημα έχει αποκαλυφθεί ως μέρος της τεράστιας πρόσφατης αποκάλυψης που υπήρχε με τη διαρροή του πλήρους πηγαίου κώδικα του Wii και των σχετικών με αυτό αρχείων. Μια PowerPoint παρουσίαση αποκαλύπτει ότι η Nintendo στην πραγματικότητα σκεφτόταν να επιτρέψει τα usernames, αλλά τελικά αντιτέθηκε στην ιδέα.

Ουσιαστικά, λοιπόν, η Nintendo πίστευε ότι το να πρέπει να δοκιμάσετε πολλά usernames  μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό ή να προκαλούσε σύγχυση στο κοινό του Wii. Καθώς είναι πιθανό για έναν τρίτο να μαντέψει το username κάποιου, η Nintendo θεώρησε επίσης ότι αυτό το γεγονός και μόνο θα  έρχονταν σε αντίθεση με την αρχή της “άνεσης-ασφάλειας”.

Φυσικά, μετά το Wii, το Wii U επέτρεψε στους παίκτες να χρησιμοποιούν usernames, φαινομενικά αντίθετα με τις ιδέες που διατυπώθηκαν κατά την εποχή του Wii. Με το Switch, τα πράγματα έχουν επανέλθει στους παλιούς ρυθμούς με τα Friend Codes

Εσάς σας αρέσει το σύστημα Friend Code της Nintendo;

Αφήστε μια απάντηση