Ειδήσεις

[Φήμη] Στην εορταστική περίοδο του 2023 η κυκλοφορία της Mario ταινίας

[Φήμη] Στην εορταστική περίοδο του 2023 η κυκλοφορία της Mario ταινίας
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες από την Illumination και την ταινία Super Mario της Nintendo τον τελευταίο καιρό. Η ταινία υποτίθεται ότι ήταν προγραμματισμένη να βγει στους κινηματογράφους σε 7 μήνες. Δυστυχώς, μπορεί να υπάρχει ένας κακός λόγος για αυτό, αν πρέπει να γίνει πιστευτή η τελευταία φήμη για την ταινία.

Βλέπετε, η Illumination έχει ένα θυγατρικό στούντιο με έδρα το Παρίσι, που έχει αναλάβει την παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους κινουμένων σχεδίων. Αυτό το ίδιο θυγατρικό στούντιο έχει επίσης έναν επίσημο ιστότοπο που περιλαμβάνει το χαρτοφυλάκιό τους. Μέσα στο χαρτοφυλάκιό τους υπάρχει μια σελίδα για την ταινία Super Mario.Πρόσφατα, η σελίδα ενημερώθηκε. Ο ιστότοπος έχει ακόμα μια επίσημη αφίσα, αλλά υπάρχει τώρα ένα κείμενο στα δεξιά της αφίσας στη σελίδα που λέει ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει “την εορταστική περίοδο του 2023“, αντί για τον Απρίλιο.

Αυτό υποδηλώνει ότι η ταινία έχει καθυστερήσει ξανά. Δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την καθυστέρηση, οπότε μένει να δούμε τι θα γίνει εν τέλει.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση