Ειδήσεις

[Φήμη]: Ο σκηνοθέτης του Sonic Frontiers μας δίνει ελπίδες για περισσότερα παιχνίδια 2D Sonic

[Φήμη]: Ο σκηνοθέτης του Sonic Frontiers μας δίνει ελπίδες για περισσότερα παιχνίδια 2D Sonic
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Sonic Frontiers φαίνεται να έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία των νέων και των παλαιών οπαδών του Sonic και σίγουρα οδηγεί το franchise σε μια τολμηρή νέα κατεύθυνση. Αναμφίβολα έχουμε πολλές 3D περιπέτειες Sonic μπροστά μας, αλλά τι γίνεται με το 2D μέλλον του Sonic; Λοιπόν, φαίνεται ότι οι οπαδοί του Sonic σε 2D έχουν κάτι να περιμένουν με ανυπομονησία.

(Αριστερά) : Ο director του Sonic Frontiers, Morio Kishimoto

Ο Morio Kishimoto, απαντάει τις τελευταίες ημέρες σε κάθε είδους ερωτήσεις οπαδών στο Twitter και ένας συγκεκριμένος έκανε μια ερώτηση σχετικά με περισσότερους 2D τίτλους Sonic. Η απάντηση του Kishimoto δεν δίνει 100% επιβεβαίωση ότι ένας τίτλος 2D Sonic θα έρθει, αλλά σίγουρα φαίνεται να αφήνει την πόρτα ανοιχτή.

“…Λοιπόν, εκτός από τα 3D Sonic παιχνίδια, υπάρχουν επίσης side-scrolling Sonic παιχνίδια στο τραπέζι, οπότε να τα περιμένετε με ανυπομονησία!”

Αυτό το σχόλιο αφήνει αρκετά περιθώρια ερμηνείας, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει ότι ένα 2D παιχνίδι είναι ήδη στα σκαριά ή ότι η SEGA τουλάχιστον σκέφτεται μελλοντικές 2D περιπέτειες. Υπάρχουν αναμφίβολα πολλοί οπαδοί του Sonic που θα ήθελαν να δουν τη σειρά να συνεχίζεται με αυτόν τον παραδοσιακό τρόπο, οπότε ελπίζουμε η SEGA να κάνει μια ανακοίνωση κάποια στιγμή φέτος.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση