Ειδήσεις

Εσείς ξέρατε αυτό το feature του Nintendo Switch;

Εσείς ξέρατε αυτό το feature του Nintendo Switch;
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Nintendo Switch αναπαύεται στα σπίτια εκατομμυρίων ανθρώπων για σχεδόν τέσσερα ολόκληρα χρόνια τώρα, αλλά φαίνεται ότι η υβριδική κονσόλα μπορεί να έχει ακόμα πράγματα που δεν ξέρουμε για αυτήν!

Στο Nintendo Switch subreddit, ο χρήστης του antglyforreal έχει μοιραστεί ένα κολπάκι σχετικά με την ένδειξη μπαταρίας της κονσόλας που είναι ορατή από το αρχικό μενού. Δεν θα αλλάξει απαραίτητα τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε την κονσόλα σας, αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέρον!

Λοιπόν, τι ακριβώς είναι αυτό το χαρακτηριστικό; Λοιπόν, πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχουν δύο επιλογές για την ένδειξη της μπαταρίας σας, και αυτό μπορεί να αλλάξει στις ρυθμίσεις του συστήματός. Η μία επιλογή εμφανίζει ένα ποσοστό μπαταρίας δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας, ενώ η άλλη το απενεργοποιεί για λόγους απλότητας.

Εάν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε την ένδειξη ποσοστού, θα ήταν λογικό να υποθέσετε ότι δεν μπορείτε ποτέ να δείτε το ακριβές ποσοστό χωρίς να μεταβείτε στις ρυθμίσεις και να το ενεργοποιήσετε ξανά. Όμως, όπως σημειώνει ο εν λόγω χρήστης, το πάτημα των κουμπιών ZL και ZR κάνει το σύστημα να εμφανίζει το ποσοστό της μπαταρίας για μικρό χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το ελέγξετε όποτε θέλετε χωρίς να χρειάζεται να διατηρήσετε μόνιμα το ποσοστό στην αρχική οθόνη σας.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση