Ειδήσεις

Έρχεται Special Demo 2020 για το Splatoon 2!

Έρχεται Special Demo 2020 για το Splatoon 2!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Εάν δεν είστε μεταξύ των περισσότερων από 9 εκατομμυρίων gamers παγκοσμίως που έχουν συμμετάσχει σε πολλές Turf War μάχες και Splatfests στο Splatoon 2 για το Nintendo Switch, μπείτε στο Nintendo eShop στο Nintendo Switch σήμερα για να κατεβάσετε το Splatoon 2 Special Demo 2020 και στη συνέχεια, ετοιμαστείτε να βάψετε τους πάντες από την Πέμπτη, 30 Απριλίου  έως την Τετάρτη, 6 Μαΐου. Μάλιστα πριν βουτήξερε στον κόσμο του Splatoon 2, μπορείτε να δείτε το βίντεο του Splatoon 2 Direct που ακολουθεί καθώς περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με τις λειτουργίες, τα όπλα και τα στυλ του παιχνιδιού.

Splatoon 2 Direct

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης , οι παίκτες θα μπορούν να μπουν στο διαδίκτυο και να διαπρέψουν σε 4-vs-4 Turf War μάχες με φίλους και άλλους παίκτες που κατέχουν το πλήρες παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τα Ranked Battles και το co op Salmon Run. Όχι μόνο οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ευχαριστηθούν τον τίτλο κατά τη διάρκεια της περιόδου του demo, μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών  για το Nintendo Switch Online. Για να ενεργοποιήσουν τη δωρεάν δοκιμή, οι παίκτες πρέπει να επισκεφθούν το Nintendo eShop στην κονσόλα Nintendo Switch που επιθυμούν και να μεταβούν στην ενότητα “Nintendo Switch Online” για να ξεκινήσουν.

Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν 33% έκπτωσης στο Splatoon 2 έως την Κυριακή, 10 Μαΐου στις 23:59, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε και μετά την πάροδο του εν λόγω demo event. Η πρόοδος σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μεταφερθεί μάλιστα κανονικά και στο πλήρες παιχνίδι, μόλις αγοραστεί. Οι παίκτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν 25% έκπτωσης στο πακέτο Splatoon 2 + Octo Expansion.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό στις ειδήσεις του Splatoon 2: Επανεξετάστηκε το splatfest μαγιονέζας εναντίον κέτσαπ σε νέο online event από το Σάββατο, 23 Μαΐου έως την Κυριακή, 24 Μαΐου . Και ως υπενθύμιση, η ομάδα Mayo κέρδισε την πρώτη φορά. Θα δούμε αν η Team Ketchup μπορεί να κερδίσει αυτή τη φορά!

Πηγή είδησης :
Δελτίο τύπου

Αφήστε μια απάντηση