Ειδήσεις

Έκπληξη: Γαλλικά καταστήματα μειώνουν τις τιμές των bundles του Switch 2

Έκπληξη: Γαλλικά καταστήματα μειώνουν τις τιμές των bundles του Switch 2
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Πράγματι, διαβάζετε σωστά τον τίτλο. Αντί να αυξήσουν τις τιμές για να ταιριάξουν με όσα έχουμε δει πρόσφατα παντού στη βιομηχανία, επιλεγμένοι λιανοπωλητές της Ευρωπαϊκής Ένωσης φαίνεται να μειώνουν το κόστος των κονσολών Switch 2 και των bundles.

Το Amazon France ήταν ο πρώτος λιανοπωλητής που έφερε στην προσοχή μας την εφαρμογή μιας τέτοιας μείωσης. Το bundle του Mario Kart World για Switch 2 και οι προπαραγγελίες για την επιλογή του Pokémon Legends: Z-A έχουν πλέον πέσει στα 469,99 ευρώ, μια μείωση 6% από τα προηγούμενα 499,99 ευρώ. Οι τυπικές αγορές του Switch 2 έχουν προς το παρόν εξαντληθεί στο διαδικτυακό κατάστημα, αλλά το γαλλικό μέσο Nintendo Town αναφέρει ότι έχει δει την ίδια έκπτωση και τώρα αναγράφεται στα 419 ευρώ.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν πρόκειται για προσωρινή ή μόνιμη έκπτωση, αν και ακολουθεί την ίδια μείωση τιμής που παρατηρήθηκε σε γαλλικό λιανοπωλητή, όπου η κονσόλα και τα bundles μπορούν πλέον να βρεθούν με τη μείωση 6%.

Ναι, τα 30 ευρώ ίσως να μην αποτελούν τη δραστικότερη μεταβολή τιμής, αλλά παραμένει μια αξιοσημείωτη έκπτωση παρόλα αυτά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα αξιοπρεπές ποσό που μπορεί να διατεθεί για ένα νέο παιχνίδι ή αξεσουάρ.

Πρόκειται για μια παρόμοια τάση στην περιοχή με αυτό που είδαμε αρχικά με τις καταχωρίσεις παιχνιδιών. Μόλις λίγες ημέρες αφότου αποκαλύφθηκε το Switch 2, μια χούφτα γαλλικών λιανοπωλητών εγκατέλειψαν ήδη την προτεινόμενη τιμή των 80 ευρώ της Nintendo για τίτλους όπως το Donkey Kong Bananza, καταχωρώντας τον καθένα πιο κοντά στα 60 ευρώ.

Από παγκόσμια σκοπιά, όλα τα βλέμματα θα στραφούν στη Black Friday τον επόμενο μήνα, όπου αναμένουμε ότι θα είναι διαθέσιμες εκπτώσεις για το Switch 2.

Πηγή


Αφήστε μια απάντηση