Ειδήσεις

Έφυγε από τη ζωή η θρυλική γραφίστρια της SEGA Rieko Kodama

Έφυγε από τη ζωή η θρυλική γραφίστρια της SEGA Rieko Kodama
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Έχουμε κάποια θλιβερά νέα να μοιραστούμε μαζί σας απόψε. Ανακοινώθηκε, μέσω ενός μηνύματος που συμπεριλήφθηκε στους τίτλους του SEGA Mega Drive Mini 2 και μέσω ενός tweet από το πρώην μέλος του προσωπικού του Treasure, Yosuke Okunari, ότι η γραφίστρια της SEGA, Rieko Kodama, απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών.

Αν δεν ξέρετε ποια είναι, ήταν γραφίστρια σε πολλά παιχνίδια, όπως τα Alex Kidd in Miracle World, Alex Kidd in the Enchanted Castle, Altered Beast, Phantasy Star, Phantasy Star II, Sonic the Hedgehog και Sonic the Hedgehog 2.

Η Kodama ήταν επίσης σκηνοθέτης του Phantasy Star IV, καθώς και η παραγωγός του Skies of Arcadia και της μεταφοράς του στο Gamecube, Skies of Arcadia Legends. Πιο πρόσφατα, ήταν η παραγωγός των παιχνιδιών 7th Dragon και του SEGA AGES για το Nintendo Switch.

Είναι άγνωστη η αιτία θανάτου της, αλλά η SEGA αναφέρει ότι ο θάνατός της επήλθε τον Μάιο. Ωστόσο, η εταιρεία δεν θέλησε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες από σεβασμό προς την οικογένειά της και την ιδιωτική τους ζωή.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση