Ειδήσεις

Έφτασε το ARK: Ultimate Survivor Edition

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ετοιμαστείτε για μια πλήρως ανανεωμένη και αναβαθμισμένη εμπειρία ARK για το Switch! Η επική περιπέτεια, που αναπτύχθηκε από την Grove Street Games, συνεχίζεται με την επερχόμενη κυκλοφορία του ARK: Ultimate Survivor Edition. Ο τίτλος είναι γεμάτος με εκατοντάδες ώρες περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου του relaunch του ARK: Survival Evolved και του Scorched Earth. Μάλιστα όλες οι βελτιώσεις που έρχονται στο βασικό παιχνίδι ARK: Survival Evolved θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους όσους έχουν ήδη στην κατοχή τους το ARK: Survival Evolved στο Nintendo Switch. Τέλος οι παίκτες που έχουν στην κατοχή τους το βασικό παιχνίδι μπορούν να αγοράσουν τα πακέτα επέκτασης αν το επιθυμούν.

Το ARK: Ultimate Survivor Edition περιλαμβάνει:

  • Το ARK: Survival Evolved – ανανεωμένο και ενημερωμένο στην τελευταία έκδοση της Unreal Engine 4 με τα χαρακτηριστικά, τα γραφικά και τη λειτουργικότητα των άλλων πλατφορμών, διατηρώντας παράλληλα τα υπάρχοντα δεδομένα αποθήκευσης και την εξέλιξη σας.
  • Το DLC Scorched Earth
  • Ta pρόσθετα πακέτα Aberration, Extinction και Genesis Parts 1 & 2
  • Νέο κινηματογραφικό περιεχόμενο ιστορίας που επεκτείνει περαιτέρω την αφήγηση του ARK.
  • Dinosaur Discovery : Κάντε ένα ταξίδι στις εποχές σε αυτή τη νέα εκπαιδευτική εμπειρία που προσκαλεί τις οικογένειες και τα παιδιά να μάθουν για τα συναρπαστικά προϊστορικά πλάσματα που ενέπνευσαν τον τίτλο.
Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση