- Pragmata 2: Έρχεται το 2027; Η Capcom ανοίγει τα χαρτιά της - 23 Αυγούστου 2026
- Νέο DLC φέρνει τον αγαπημένο ήρωα στο TMNT: Splintered Fate – Ποιος έρχεται στο Switch 2; - 23 Αυγούστου 2026
- 20 χρόνια μετά: Το ρολόι που θα φέρει πίσω τα παιδικά μας χρόνια - 23 Αυγούστου 2026
Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που μεταφέρουν τόσο ο γνωστός leaker NateTheHate όσο και το Video Games Chronicle ανεξάρτητα, η Nintendo ετοιμάζει μερικές εκπληκτικές αναγγελίες για το Switch 2 μέσα στο τρέχον έτος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σχεδιάζεται ένα πλήρες remake του The Legend of Zelda: Ocarina of Time για το Switch 2, το οποίο θα συμπίπτει με την 40ή επέτειο της σειράς το 2026. Η κυκλοφορία του αναμένεται επίσης να λειτουργήσει ως προετοιμασία για την κυκλοφορία της live-action ταινίας τον Μάιο του 2027.
Παράλληλα, η Nintendo ετοιμάζεται να αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι Star Fox φέτος, κίνηση που πιθανώς αποσκοπεί στο να δημιουργήσει ενθουσιασμό γύρω από τον χαρακτήρα ενόψει της εμφάνισής του στην ταινία Super Mario Galaxy, η οποία κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

