Ειδήσεις

Διαγωνιζόμενος του Super Smash Bros. Melee μοιράζεται selfie στη μέση ενός αγώνα

Διαγωνιζόμενος του Super Smash Bros. Melee μοιράζεται selfie στη μέση ενός αγώνα
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η ανταγωνιστική σκηνή του Super Smash Bros. μπορεί να γίνει αρκετά θερμή κατά καιρούς, και μερικές φορές έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια χιουμοριστική αλληλεπίδραση παικτών όπως αυτή σε αυτή την ιστορία. Στο Super Smash Con που πραγματοποιήθηκε αυτό το μήνα στη Βιρτζίνια, ο ανταγωνιστικός παίκτης RJ Dodd (ευρύτερα γνωστός ως OG Kid) αποφάσισε να επιδείξει τις ικανότητές του τραβώντας μια selfie ακριβώς στη μέση ενός αγώνα.

Ο αγώνας ήταν μεταξύ του ίδιου (παίζοντας ως Jigglypuff) και ενός άλλου παίκτη του Smash, γνωστού ως sushi (παίζοντας ως Peach). Αν και ο αγώνας ξεκινάει αρκετά ισορροπημένα, ο OG Kid σύντομα αποκτά το πάνω χέρι. Εκμεταλλεύεται την κατάσταση βγάζοντας μια selfie την ώρα που η Peach ξαναβγαίνει στην οθόνη. Αργότερα μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία στη δική του σελίδα στο Twitter με τη λεζάντα “POV: OG Kid”.

Κακή αθλητική συμπεριφορά ή απλά λίγη ακίνδυνη διασκέδαση; Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο OG Kid είναι μόλις 15 ετών και φαίνεται να είναι φιλικός με τους αντιπάλους του, αυτό μοιάζει περισσότερο με ένα … πείραγμα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση