Ειδήσεις

Χρειάστηκαν λιγότερες από 24 ώρες για να κατέβει το Pokemon mod της Palworld από τους δικηγόρους της Nintendo

Χρειάστηκαν λιγότερες από 24 ώρες για να κατέβει το Pokemon mod της Palworld από τους δικηγόρους της Nintendo
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo φαίνεται να καταθέτει νομικά αιτήματα κατά των Pokemon mods για το Palworld. Χθες, λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του Palworld σε early access την περασμένη εβδομάδα, είδαμε γρήγορα ένα Pokemon mod να αναμορφώνει τα πλάσματα του παιχνιδιού με τα ίδια τα Pokemons. Ας μην ξεχνάμε πως ο κόσμος χαρακτήρισε το Palworld ως “Pokemon με όπλα.

Φαίνεται ότι η Nintendo και η The Pokemon Company δεν έμειναν ευχαριστημένοι. Σύμφωνα με το παρακάτω tweet του YouTuber Toasted, η Nintendo ή η The Pokemon Company έχει βάλει στο στόχαστρο το βίντεο του που προωθεί το mod του Palworld και το βίντεο έχει τεθεί εκτός σύνδεσης ως αποτέλεσμα της απαίτησης πνευματικών δικαιωμάτων από την εταιρεία.

Μια κοινότητα modding του Palworld απαγόρευσε ακόμη και τα mods του Pokemon, τόσο πολύ φοβούνται τα αντίποινα της Nintendo. Αυτό φαίνεται να ισχύει και για την κοινότητα NexusMods που βρίσκεται ακριβώς παρακάτω – η δημοσίευση στο Reddit ισχυρίζεται ότι το προσωπικό της NexusMods έχει αρχίσει να αφαιρεί εντελώς τα mods Pokemon για το Palworld.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση