Ειδήσεις

Χάλασε η Wii Sensor Bar σας; Χρησιμοποιήστε τα Switch Joy-Cons σας!

Χάλασε η Wii Sensor Bar σας; Χρησιμοποιήστε τα Switch Joy-Cons σας!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Σήμερα, έχουμε την πολυτέλεια να χρησιμοποιούμε motion controls χωρίς να απαιτούνται ενοχλητικές μπάρες αισθητήρων, αλλά στην εποχή του Wii, δεν μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία τα motion controls του Wii χωρίς την μπάρα. Στην πραγματικότητα, η μπάρα αισθητήρων ήταν ένα πολύ απλό κομμάτι τεχνολογίας, που έστελνε ένα σήμα χρησιμοποιώντας LED υπέρυθρες . Μπορούσατε ακόμη και να αναδημιουργήσετε το εφέ με μερικά κεριά, αν η μπάρα σας έλειπε.

Λοιπόν, τώρα υπάρχει ένας ακόμη τρόπος να απολαύσετε τα motion controls του Wii χωρίς τη χρήση μπάρας αισθητήρα. Όπως ανακάλυψε ο χρήστης του Twitter @TuAmigoRoberto_, δύο Joy-Cons τοποθετημένα μπροστά από την τηλεόρασή σας θα μιμηθούν τα εφέ της αρχικής μπάρας αισθητήρων, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε ένα τηλεχειριστήριο Wii με το σύστημα όπως προβλέπεται. Για να λειτουργήσει αυτό, θα χρειαστεί να ρυθμίσετε σωστά τα Joy-Cons σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι, όπως το Game Builder Garage ή το Nintendo LABO. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις την παλιά και τη νέα τεχνολογία της Nintendo να συνεργάζονται αρμονικά!

Αρχικά, αυτή η ανακάλυψη έγινε ως απάντηση στην πρόβλεψη του Nintendo Life ότι τα παιχνίδια Wii θα μπορούσαν να έρθουν στο Switch κάποια στιγμή. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο επίσημα, φαίνεται ότι τα Joy-Cons θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να το καταστήσουν δυνατό σε μια στιγμή!

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση