Ειδήσεις

Ας ανακαλύψουμε μαζί τον κόσμο διασκέδασης του Super Mario 3D World + Bowser’s Fury!

Ας ανακαλύψουμε μαζί τον κόσμο διασκέδασης του Super Mario 3D World + Bowser’s Fury!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Γίνετε μέλος της μεγάλη παρέας των Mario, Luigi, Peach και Toad σε μια προσπάθεια να σώσετε το Sprixie Kingdom όταν το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury κυκλοφορήσει μέσα αυτήν την εβδομάδα στο Nintendo Switch. Σκοπός μας η διάσωση της πριγκίπισσας Sprixie σε αυτήν την βελτιωμένη έκδοση του Super Mario 3D World ενώ θα συνεργαστείτε με τον απίθανο Bowser Jr. στην ολοκαίνουργια Bowser’s Fury λειτουργία του παιχνιδιού! Ρίξτε μια ματιά σε ό, τι υπάρχει σε αυτήν την μοναδική περιπέτεια στο «See the power of Bowser’s Fury»! trailer που ακολουθεί:

Στο Super Mario 3D World κομμάτι του παιχνιδιού, οι παίκτες μπορούν να διασκεδάσουν μέσα από μια πολύχρωμη περιπέτεια με φίλους και συγγενείς όπου κι αν βρίσκονται, τόσο με online όσο και τοπικό co-op multiplayer για έως και τέσσερις παίκτες, αναλαμβάνοντας τους ρόλους των χαρακτήρων όπως Mario, Luigi, Peach και Toad. Κάθε χαρακτήρας παίζει διαφορετικά, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει με το στυλ τους.

Χρησιμοποιήστε power-ups όπως το Super Bell και το Double Cherry για να κυνηγήσετε τον Bowser και το στρατλι του. Τα stamps έχουν επιστρέψει και χαρίζουν μια ολοκαίνουργια χρήση στο Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, χάρη στη Λειτουργία Στιγμιότυπου. Ευθυγραμμίστε την τέλεια φωτογραφία , διακοσμήστε το φόντο με stamps που συγκεντρώθηκαν στο Super Mario 3D World και είστε έτοιμοι! Επίσης, θα κυκλοφορήσουν νέες φιγούρες amiibo (Cat Mario και Cat Peach) ως διπλό πακέτο παράλληλα με το παιχνίδι. Το Cat Mario amiibo δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να μετατραπούν σε μια ανίκητη White Cat, ενώ το amiibo Cat Peach προκαλεί τυχαία εμφάνιση χρήσιμων power-up στοιχείων .

Πηγή είδησης :
Ελεύθερη μετάφραση από δελτίο τύπου

Αφήστε μια απάντηση