Ειδήσεις

Αποκαλύφθηκε το frame rate του Paper Mario: The Thousand-Year Door στο Switch

Αποκαλύφθηκε το frame rate του Paper Mario: The Thousand-Year Door στο Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τα previews έχουν επίσημα ξεκινήσει για το Paper Mario: The Thousand-Year Door και φαίνεται ότι τώρα έχουμε μια καλύτερη ιδέα για την απόδοση του στο Nintendo Switch.

Με αυτόν τον τρόπο μάθαμε πως η επερχόμενη έκδοση του Switch τρέχει εξαιρετικά τόσο σε φορητή λειτουργία όσο και σε docked mode. Όσον αφορά το frame rate, φαίνεται να είναι 30fps – οπότε μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος προσαρμογής αν έχετε παίξει το πρωτότυπο στο GameCube. Χαρακτηριστικά το Nintendolife αναφέρει:

Το παιχνίδι τρέχει τέλεια και στις δύο μορφές, τουλάχιστον από τις περίπου 15 ώρες που παίξαμε. Δεν παρατηρήσαμε ούτε μία πτώση καρέ, τόσο στο docked όσο και στο unocked. Ωστόσο, μια υποβάθμιση σε σχέση με την έκδοση του GameCube είναι ότι η έκδοση του Switch τρέχει μόνο στα 30fps, σε σύγκριση με τα εγγενή 60fps του GameCube. Στην αρχή, αυτό μας πήρε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε, ειδικά στη μάχη όπου πρέπει να χρονομετρήσετε τα πατήματα των κουμπιών – ο εγκέφαλός μας θυμάται με κάποιο τρόπο τον συγχρονισμό της αρχικής έκδοσης – αλλά συνολικά ο μειωμένος ρυθμός καρέ δεν ήταν επιζήμιος για την εμπειρία μας. Αυτό εξακολουθεί να είναι το Thousand-Year Door σε όλο του το μεγαλείο – τουλάχιστον από όσα παίξαμε”.

Nintendolife

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της Nintendo, η έκδοση του Thousand-Year Door για το Switch έρχεται με “ανανεωμένα γραφικά”, γεγονός που μπορεί να εξηγεί τις αλλαγές στην απόδοση. Αυτή η νεότερη έκδοση περιλαμβάνει επίσης ένα ανανεωμένο soundtrack, προσθήκες στο gameplay και κάποιες επιπλέον βελτιώσεις.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση