Ειδήσεις

[Απίστευτο] Ακόμα και τα μπάνια του Super Nintendo World έχουν υπέροχη μουσική!

[Απίστευτο] Ακόμα και τα μπάνια του Super Nintendo World έχουν υπέροχη μουσική!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η επίσκεψη στην τουαλέτα δεν είναι (ελπίζουμε) ένα αξέχαστο μέρος του ταξιδιού σας σε ένα θεματικό πάρκο ή θέρετρο. Ωστόσο, οι τουαλέτες στο Super Nintendo World -με την υπέροχη, χαλαρή μουσική τους- φαίνονται τόσο καλές που θα ενθουσιαστείτε όταν σας καλέσει η φύση.

Έπειτα από καθυστερήσεις, το Super Nintendo World στα Universal Studios Japan άνοιξε τελικά το 2021 με μεγάλες ουρές και επαίνους από τους οπαδούς του Mario που εκτίμησαν όλες τις λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται στο πάρκο. Περίπου δύο χρόνια αργότερα, το 2023, μια εκδοχή της επέκτασης με θέμα τη Nintendo άνοιξε στα Universal Studios στο Hollywood. Αυτή η εκδοχή του πάρκου με θέμα τον Mario περιείχε μεγάλο μέρος του ίδιου περιεχομένου που υπήρχε στην έκδοση της Ιαπωνίας, συμπεριλαμβανομένης μιας υπέροχης μουσικής στα μπάνια.

Όπως μοιράστηκε ο υπέροχος Supper Mario Broth στο Twitter, μέσα στην επέκταση Super Nintendo World των Universal Studios Hollywood υπάρχουν μπάνια με υποβρύχιο theme που παίζουν μια υπέροχη μικρή μελωδία ξανά και ξανά, ενώ χιλιάδες άνθρωποι χρησιμοποιούν τις τουαλέτες και τους νιπτήρες του πάρκου.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση