Ειδήσεις

Ανακοινώθηκαν τα Noah & Mio amiibo από το Xenoblade Chronicles 3

Ανακοινώθηκαν τα Noah & Mio amiibo από το Xenoblade Chronicles 3
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τα Pyra και Mythra amiibo για το Super Smash Bros. Ultimate κάποια στιγμή μέσα στο 2023 και τώρα κλείδωσε μια ημερομηνία – επιβεβαιώνοντας ότι το διπλό πακέτο θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου 2023.

Όταν σκανάρουν αυτά τα amiibo οι παίχτες στο Xenoblade Chronicles 3, οι παίκτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν τις ακόλουθες αλλαγές:

Σκανάροντας το amiibo Pyra στο Xenoblade Chronicles 3, οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση του σπαθιού για την κλάση Swordfighter του Noah ώστε να ταιριάζει με το Aegis Sword της Pyra. Όταν σαρώσουν το Mythra amiibo στο Xenoblade Chronicles 3, το σπαθί για την κλάση Swordfighter του Noah θα ταιριάζει με το Aegis Sword της Mythra.”

Τα skin των όπλων του σπαθιού Aegis sword μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους τους παίκτες αφού ικανοποιήσουν μια προϋπόθεση με ένα Patch που θα κυκλοφορήσει στο μέλλον“.

Εκτός από αυτό, η Nintendo ανακοίνωσε επίσης ότι θα κυκλοφορήσει νέες φιγούρες amiibo βασισμένες στους πρωταγωνιστές Noah και Mio του Xenoblade Chronicles 3. Δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα λεπτομέρειες, οπότε έχετε το νου σας για μελλοντικές ενημερώσεις.

Τέλος, έχει επιβεβαιωθεί ότι “το τελικό DLC” για το Xenoblade Chronicles 3 μας έρθει την επόμενη εβδομάδα

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση