Ειδήσεις

Η Level-5 δέχεται κριτική για τη δήλωσή της κατά της πειρατείας, ενώ δεν προσφέρει νόμιμη εναλλακτική λύση για την αναπαραγωγή του παλαιότερου καταλόγου τίτλων της

Η Level-5 δέχεται κριτική για τη δήλωσή της κατά της πειρατείας, ενώ δεν προσφέρει νόμιμη εναλλακτική λύση για την αναπαραγωγή του παλαιότερου καταλόγου τίτλων της
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Level5 δημοσίευσε πρόσφατα μια δήλωση κατά της πειρατείας, ζητώντας από την κοινότητά της να απέχει από το κατέβασμα ή τη χρήση πειρατικών αντιγράφων των παιχνιδιών τους. Το πρόβλημα είναι ότι αφοσιωμένοι gamers εκτός Ιαπωνίας δεν έχουν τρόπο να παίξουν κάποιους από τους παλαιότερους τίτλους, όπως το Yokai Watch στο Nintendo 3DS (εμφανίζεται στο eBay με τιμή που φτάνει τα 1.823 δολάρια ), καθώς και αντίτυπα του Yokai Watch 3 (γύρω στα 800 με 900 δολάρια ), χωρίς να καταφεύγουν στην πειρατεία. Άλλες ιαπωνικές εταιρείες, όπως οι Capcom και Square Enix, πραγματοποιούν πάντα παγκόσμιες κυκλοφορίες και προσπαθούν να καταστήσουν παλαιότερους τίτλους playable σε σύγχρονα format.

Εδώ είναι μερικές απαντήσεις στην ανάρτηση της Level5 για την πειρατεία, όπως τις παρουσίασε το Dexerto:

«Δε γνωρίζω τι περιμένει η Level5. Παρέδωσαν την αγορά του εξωτερικού εδώ και χρόνια, κυκλοφόρησαν περιθωριακές παγκόσμιες εκδόσεις και μετά εκπλήσσονται που οι παλαιότεροι τίτλοι τους γίνονται pirated. Lol. Οι περισσότεροι από τους τελευταίους τίτλους Yokai Watch δεν είναι καν διαθέσιμοι εκτός Ιαπωνίας.»

Ένας χρήστης έγραψε, εκφράζοντας την κατανόησή του ως εταιρεία, αλλά και την απογοήτευσή του ως fan. Όπως είπε, η διανομή του YoKai Watch σε πολλές περιοχές, όπως στη Δύση, έχει διακοπεί, και είναι φυσικά αδύνατο για εμάς να υποστηρίξουμε την εταιρεία ως πελάτες, επειδή δεν τη διανέμουν στις γλώσσες μας.

Το πρόβλημα αυτό δεν είναι καινούργιο, και η έλλειψη επίσημης διάθεσης από τη Level5 να κυκλοφορήσει τους παλαιότερους τίτλους της σε παγκόσμιο επίπεδο δυσχεραίνει την κατάσταση για τους fans που επιθυμούν να απολαύσουν αυτά τα παιχνίδια νόμιμα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση